Roeland en Piet - heerlijk vegetarisch eten

4.66666667(3 reviews)

Biologisch, Mediterraans, Vegetarisch | Minimaal 6 / maximaal 60 personen

Couscous met pistache en avocado
Couscous met pistache en avocado
Eitjes gevuld met amandelen
Eitjes gevuld met amandelen
Spinazie-feta flapjes
Spinazie feta flapjes

Wij zorgen graag voor een heerlijke vegetarische catering, voor feest, trouwerij, of anders. Voor een kleine groep personen tot grotere gelegenheden.

Hierboven enkele foto's van gerechten die wij gemaakt hebben. Wij vinden het zelf het prettigst om samen met jou te komen tot een op maat gesneden invulling van jouw wensen. Dat doen wij door eerst een gesprek met jou te hebben, waarin we aftasten wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Daarna komen we met een voorstel inclusief offerte, waarna natuurlijk van alles nog gewijzigd kan worden, totdat we met elkaar tot overeenstemming komen hoe we het precies gaan doen. Wij gaan dan hard aan het werk, totdat het grote moment aangebroken is, en dan is het: genieten!
Wij hebben de catering verzorgd voor o.a. Circus Zanzara, Theater na de Dam (2015), Mediamatic Ignite, Stadsdeel West, Vodafone Firestarters en diverse particulieren. Onze ervaring is dat iedereen die ons ingeschakeld heeft razend enthousiast was over het heerlijke vegetarische eten. Heb je vragen of wil je een offerte, neem dan contact op via e-mail (roeland.en.piet@gmail.com) of klik op de gele button 'Vraag een offerte op bij deze cateraar', of bezoek onze website www.roelandenpiet.nl.

3 van 4 mensen zouden deze cateraar aanbevelen.

Vraag een offerte op bij deze cateraar

Reviews (3)

 • avatar

  Roel en Piet maken heerlijke dingen. Je kunt heel last minute fijn met ze schakelen. Ik had 2 pannen met ruim voldoende soep en heerlijke hapjes die we nog even opwarmden in de oven. Ze zijn betrouwbaar. Fijn ook zijn de kaarten erbij waarop de inhoud met de ingredienten vh gerecht staat, zodat het niet steeds hoef uit te leggen wat erin zit. Goede keuze dus!

  4
  Kwaliteit Hoeveelheid
  Prijs Persoonlijke touch
  Mona op
 • avatar

  Wij hebben via thuisafgehaald Roeland en Piet gekozen. Zij hebben voor ons een vegetarische maaltijd op een tuinfeest van 60 man verzorgd. het was fantastisch lekker en beide waren een prettige aanwezigheid op ons feest!

  5
  Kwaliteit Hoeveelheid
  Prijs Persoonlijke touch
  Roeland en Pier op
 • IMG 1774

  Het waren heerlijke muffins in mooie papiertjes.Lekker vegetarisch en zoals gevraagd in verschillende kcal. De simpele groentensoep was goed gevuld en werd verrassend lekker door de extra bascilicum tapenade. Fijn dat alles verpakt klaar stond. We hebben lekker gesmuld!

  5
  Kwaliteit Hoeveelheid
  Prijs Persoonlijke touch
  Marietje vrolijk op

Locatie

Google Map

Van Kinsbergenstraat, Amsterdam

De thuiskok

Roeland en Piet 225x225px

Roeland en Piet

Heerlijk vegetarisch eten

Wij houden erg van koken en bereiden regelmatig een heerlijke vegetaris...

Bekijk het profiel van deze thuiskok ›

Statistieken

 • 384Maaltijden gedeeld
 • 37Volgers
 • 205Bedankjes ontvangen

Geverifieerde gebruiker

 • Gegevens gecheckt
 • Facebook gekoppeld
 • Tevreden afhalers

Like Thuisafgehaald

11916Koks

35054Afhalers

91698Gerechten

202181Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde