dory's desserts

0(0 reviews)

Desserts | Minimaal 6 / maximaal 100 personen

dessertbuffet 12 september 2015
20150912 183122
taartenbuffet
DSC03733

Mijn naam is Dory. Ik vind het leuk meerdere personen te laten genieten van een samengesteld dessertbuffet of een grand dessert.

Het samenstellen van een evenwichtig dessertbuffet is een uitdaging. Deze uitdaging bestaat er uit de verschillende smaken van vruchten, chocolade, koffie, verse kaas en deeg- en melkproducten te verwerken tot een buffet van bavaroises, mousses, taart, cheesecake, trifle en gebak.

Uitgangspunt is seizoensfruit en kleuren. Op foto 1 staan een citroenmousse, rode bessen taart, chocoladecake met frambozen, chocolade-espresso taart, blauwe bessen cheesecake, meringue taart met vers fruit, aardbeienmousse, bitterkoekjes bavarois, gember-cheesecake, en fruitsalade. Op foto 2 een gember-cheesecake, hazelnoot-schuimtaart, chocolade-sinaasappel taart (boven), witte chocolade-kersen taart, lemoncurd-mascarpone-cake, bosvruchten pavlova (midden), grapefruit en mandarijnen taart (onder).

Dit zijn slechts voorbeelden. Uiteraard is het mogelijk in overleg een buffet naar wens samen te stellen. We kunnen samen kijken welke desserts bij een speciale gelegenheid passen, zowel qua smaak als qua presentatie. Ook zoek ik graag naar alternatieve ingredienten in geval van bijvoorbeeld allergie.

Verwen uzelf en uw vrienden of familie ! Het is een feest te genieten van verschillende smaken. Als gezellige uitzondering: gewoon in plaats van een hoofdgerecht, eventueel voorafgegaan door een eenvoudige salade. Een selectie uit de desserts kan ook dienen als afsluiting van een volledige (buffet)maaltijd.

Vraag een offerte op bij deze cateraar

Locatie

Google Map

Kievitdwarsstraat, Utrecht

De thuiskok

heilijgers

dory's desserts

Mijn naam is Dory. Ik hou van nagerechten en vind het leuk ze te maken. Mijn motto is “als je het do...

Bekijk het profiel van deze thuiskok ›

Statistieken

  • 142Maaltijden gedeeld
  • 6Volgers
  • 25Bedankjes ontvangen

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Like Thuisafgehaald

12115Koks

35658Afhalers

92014Gerechten

203093Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde