Een abonnement afsluiten bij een thuiskok

Abonnement afsluiten | Thuisafgehaald

Zit je tijdelijk of langdurig in een situatie waarin je wel wat hulp kunt gebruiken rondom het avondeten? Of heb je inmiddels al eens (of meerdere keren) genoten van een lekkere en gezonde verse maaltijd van een bepaalde thuiskok? Dan hebben wij de ideale oplossing: het Thuisafgehaald abonnement. Met het Thuisafgehaald abonnement spreek je af om op vaste dagen in de week een thuisgekookte maaltijd tegen kostprijs af te halen of te laten brengen door een van onze thuiskoks. We brengen je graag in contact met thuiskoks die regelmatig voor jou willen koken. Laat je gegevens achter en dan bellen wij jou binnen twee werkdagen terug.

Laat je gegevens achter

Daarom een vaste thuiskok bij Thuisafgehaald

 • Lekkere, verse maaltijd, eventueel afgestemd op speciale (dieet)wensen
 • Vaste dag(en) per week een maaltijd
 • De mogelijkheid om maaltijden te laten brengen
 • Tot 48 uur van tevoren de mogelijkheid tot kosteloos afzeggen

Hoe werkt een abonnement?

Wanneer je via Thuisafgehaald een abonnement aanvraagt en deze aanvraag is gelukt, betekent dat dat je op vaste basis aan een thuiskok gekoppeld bent. Hieraan zijn geen verplichtingen verbonden; je rekent gewoon af per maaltijd en als de maaltijden niet bevallen, dan kun je het abonnement op elk moment stopzetten. Je zit nergens aan vast. We willen het namelijk zo simpel mogelijk houden! Nadat de afspraken met de kok gemaakt zijn, betaal je een borg aan Thuisafgehaald. Deze borg bedraagt de totaalprijs voor het aantal afgesproken porties per maand.

Abonnement aanvragen bij een thuiskok | Thuisafgehaald

Stop je het abonnement?

Als je het abonnement stopt, dan krijg je de borg terug. Een abonnement is op elk moment stop te zetten. Je betaalt alleen voor de porties die daadwerkelijk gedeeld zijn.

Is er een thuiskok voor een abonnement bij jou in de buurt?

Er zijn thuiskoks door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Kun je niemand vinden die aan jouw wensen voldoet? Dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op, of laat je gegevens achter en dan bellen wij jou binnen twee werkdagen terug.

Vind een thuiskok in de buurt

Heb je (dieet)wensen?

Heb je specifieke dieetwensen? Dit kun je overleggen met de thuiskok(s). Of neem contact met ons op.

Overslaan wanneer je wilt

Wanneer de ontmoeting niet door kan gaan, is er voor zowel de afhaler als de kok de mogelijkheid deze 48 uur van tevoren via de website af te zeggen. Onder het kopje “Kookplanning” vinden koks hun lopende abonnementen, bij afhalers staat dit onder “Maaltijdplanning”. Via de knop “Eenmalig afzeggen” kun je een ontmoeting uit het systeem halen. Door deze mogelijkheid wordt een ontmoeting geannuleerd en betaal je aan het einde van de maand alleen de maaltijden die er daadwerkelijk zijn gedeeld.

Betalen van een abonnement

 1. De thuiskok ontvangt van een afhaler een verzoek voor een abonnement;
 2. De thuiskok verstuurt een reactie op het verzoek en heeft hierbij ook nog de mogelijkheid om het abonnement aan te passen als dat nodig is;
 3. Zodra de afhaler akkoord gaat met het voorstel en de reactie van de kok, betaalt de afhaler een borg. De borg wordt ingehouden om de thuiskoks te verzekeren van de maaltijd bijdrages;
 4. De borg wordt betaald met iDeal. Via deze betaling kun je ook gelijk akkoord geven voor de automatische incasso voor de betalingen. 
 5. Op de eerste dag van de nieuwe maand wordt het bedrag voor de maaltijden die hij/zij heeft ontvangen automatisch afgeschreven bij de afhaler;
 6. De kok ontvangt elke donderdag het bedrag voor de gedeelde maaltijden van de afgelopen week op zijn of haar rekening;
 7. Als het abonnement stopt ontvangt de afhaler de borg terug op zijn rekening;

Hoe werkt Thuisafgehaald?

Thuisafgehaald laat buurtgenoten samenkomen om te genieten van goed en lekker eten waar je blij van wordt! Via Thuisafgehaald kun je in heel Nederland maaltijden met je buurtgenoten delen. Je geniet van elkaars kookkunsten én leert gelijk je buur kennen!

Thuisafgehaald is een community van thuiskoks, afhalers en samenwerkingspartners. Wij geloven dat we meer kunnen bereiken samen als we delen. Dat is de kern van het concept van Thuisafgehaald. Bij Thuisafgehaald delen we niet alleen eten, maar ook onze kennis, onze ideeën en onze methodiek. Samen met onze community kunnen we Thuisafgehaald verder ontwikkelen en steeds beter te maken.

Wil je meer informatie?

Het team van Thuisafgehaald helpt je graag en kan jouw vragen beantwoorden. Ook als je hulp nodig hebt bij het vinden van een (vaste) thuiskok, of als je nog specifieke (dieet)wensen hebt. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 83 44 71 97. Of laat je gegevens achter en we bellen je binnen twee werkdagen terug.

Laat je gegevens achter

Wat afhalers zeggen over Thuisafgehaald

"Mijn vrouw is overleden en ik moet alleen eten. Dus ik bestel bij u iets lekkers. U weet hoe groot een portie moet zijn, net als mijn vrouw het wist." Meneer Verweij (82)

"Het abonnement is ideaal voor als ik laat uit mijn werk kom. Zo eet ik toch lekker gevariëerd én bovendien ook gezond!" Elmer (28)

Lees meer van onze succesverhalen

Handige links