Kom naar de communitydag van Thuisafgehaald in Utrecht op 28 juni!

Op zaterdag 28 juni organiseert Thuisafgehaald een communitydag in Utrecht voor alle leden! Na al het online contact vinden wij het heel erg leuk om jullie eens in het echt te ontmoeten ;) Wij zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen met Thuisafgehaald! En hoe leuk is het als je tijdens deze avond met andere koks en afhalers ervaringen kunt uitwisselen.

Tijdens deze bijeenkomst zijn ook een aantal vrienden van Thuisafgehaald aanwezig zodat jullie hier ook meer informatie over kunnen krijgen!

Datum: zaterdag 28 juni
Tijd: 17.00 uur tot 20.00 uur
Locatie: Emma centrum,
Een groene locatie aan het spoor van Utrecht met een heerlijke tuin bij mooi weer of, bij regen, een gezellige ruimte binnen met een hele mooie haard! Goed te bereiken vanaf het station. Betaald parkeren is mogelijk in de straat.
Adres: Cremerstraat 245/247, 3532 BJ Utrecht

Neem je iets lekkers mee?
Wij willen vragen om allemaal wat lekkere hapjes te maken voor deze middag. Denk bijvoorbeeld aan een van je klassiekers die heel populair is op Thuisafgehaald of je beroemde familierecept! Ben je afhaler? Het hoeft zeker geen culinair hoogstandje te zijn. Een lekkere salade of broodjes zijn natuurlijk ook heel lekker om mee te nemen. Je kunt op de locatie het eten eventueel opwarmen, maar een koud gerecht is nog het makkelijkst! Laat hieronder vast weten wat je wil gaan maken, leuk als inspiratie voor de andere deelnemers.

Wij zorgen voor de drankjes.

Neem vooral een bakje mee zodat we het eten dat over is weer meer kunnen nemen.

Wil je graag komen? Meld je dan aan door op de gele 'doe mee' knop te klikken. 
Hier kun je ook aangeven hoeveel personen je meeneemt. 

Hopelijk tot 28 juni!

Groetjes,

Het Thuisafgehaald team!

 

P.S. Heb je je aangemeld maar kun je helaas toch niet komen? Meld je dan af door op 'niet meer meedoen' bovenin te klikken. Je wordt dan automatisch van de deelnemerslijst gehaald. 

Verslag

Afgelopen zaterdag vond de communitydag van Thuisafgehaald plaats. Wat een geweldige middag hebben wij gehad! Met zoveel leuke koks, afhalers en heeeeel veel lekker eten hebben wij enorm genoten en wij hopen jullie natuurlijk ook!

De foto's zijn binnen en volgen snel, maar hieronder vast een sneak preview ;)
Mochten jullie nog leuke foto's hebben gemaakt: deel ze dan op onze Facebookpagina zodat iedereen kan zien hoe leuk het zaterdag was!

Koks gezocht!
Voor Keten Duurzaam Varkensvlees heb ik inmiddels 5 aanmeldingen van koks die het leuk vinden om met hun recept en foto op Thuisafgehaald te komen en op de site van Keten Duurzaam Varkensvlees. Ik ben nog op zoek naar 3 koks die dit ook leuk vinden om te doen! Jij mag dan jouw varkensvleesrecept aanleveren en dan komt er een fotograaf het recept en jou fotograferen bij je thuis. Vind je dit leuk? Meld je dan aan door te mailen naar anne@thuisafgehaald.nl

FW Thuisafgehaald 20140628 nr 003 kleinFW Thuisafgehaald 20140628 nr 032 kleinFW Thuisafgehaald 20140628 nr 028 kleinFW Thuisafgehaald 20140628 nr 060 kleinFW Thuisafgehaald 20140628 nr 051 kleinFW Thuisafgehaald 20140628 nr 120 kleinFW Thuisafgehaald 20140628 nr 158 klein
Deel dit Food Event

Berichten

 • DSC07089

  Was inderdaad heerlijk en gezellig!
  En de tips van andere koks werken ook nog: inmiddels al 3 mensen die iets bij me willen komen afhalen :)

  Bedankt voor het mooie kookboek!

  Annelies soep enzo op
 • DSC 5343

  Wat hebben jullie dit Food Event fantastisch georganiseerd. En wat kregen we leuke dingen mee. Het was heel gezellig om met elkaar gerechten te delen en elkaar op deze wijze te mogen ontmoeten. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.

  Maison Marian op
 • IMG-20170529-WA0040

  Wat een gezellige middag. Was wel aan de late kant, kreeg te horen `` ben je helemaal uit Suriname overgevlogen`` nee hoofdschuldige was de NS. Ik had zoals beloofd Pom meegenomen die een dankbare 2e ronde was. Veel thuiskoks en afhalers ontmoet, hele lekkere gerechten geproefd en heeeel veel goody`s meegehad mijn favoriet, het thuisgekookt kookboek had ik daar willen kopen en kreeg ik kado. Team thuisafgehaald......... jullie waren weer top, hartelijk dank voor de communitydag en tot een volgend evenement.

  Zelfstandig kokkie op
 • Hmmm sounds delicious Wei, en Mary wij zijn heel benieuwd naar je beroemde brownies! See you tomorrow!

  Thuisafgehaald.nl op
 • Picture1

  I will bring Taiwanese meatball and three cup tofu. See you guys tomorrow. :)

  wei op
 • DSC 5343

  Mijn Mihoensalade wordt blijkbaar erg gewaardeerd. Deze maak ik. En wat mini quiches en pizza's. Tot zaterdag.

  Maison Marian op
 • Hi allemaal! Super leuk dat jullie zaterdag allemaal naar de communitydag komen :) Wij kijken er erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten! Vergeet niet om iets lekkers mee te nemen!

  Ga je met de auto of zoek je juist een rit? Hier kun je jouw aangeboden rit aanbieden of kijken welke buurtgenoot er toevallig ook naar Utrecht gaat! http://samenrijden.nl/Evenementen/Communitydag_Thuisafgehaald

  Tot zaterdag!

  Thuisafgehaald.nl op
 • DSC 5343

  Leuk om erbij te mogen zijn. Ben benieuwt naar de ideeën van iedereen. Er valt vast een heleboel te leren.

  Maison Marian op
 • Wat leuk dat jullie allemaal naar de communitydag komen! Wij kijken er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten.

  Mocht je helaas toch verhinderd zijn, zou je dit dan willen mailen naar info@thuisafgehaald.nl? Dan kan iemand anders in jouw plaats, er is namelijk een heuse reserve-lijst ;)

  Groetjes,
  Thuisafgehaald

  Thuisafgehaald.nl op
 • IMG-20170529-WA0040

  Ik neem mee..... pom met kipdijfilet, stokbrood en komkommer op zuur.
  Lekker traditioneel Surinaams.

  Zelfstandig kokkie op
 • 20160401 123033

  Ik en mijn man nemen sicilianse pasta al forno mee .
  Mvg Mamma Lina .

  Mamma Lina. op
 • IMG-20170529-WA0040

  Yes toch nog een plekje bedankt dames!!
  Ik kom en neem mee.....suprice.

  Zelfstandig kokkie op
 • Bij Super Thuis Chef

  Wat gezellig is dit. Ik had al een feestje gepland staan, maar dit wilde ik niet missen, dus mijn feestje verplaatst naar een week later. Ik neem mee een koude maaltijd salade met gegrilde kip, surinaamse pasteitjes en als toetje sticky rice met mango of ananas. Deze gerechten kunnen allemaal warm of koud gegeten worden.

  SUPER THUIS CHEF* (kookt ook Paleo en Glutenvrij) op
 • Dag , ik ga een vegetarische rauwe salade maken tot 28 juni groeten Leo.

  broodpap op

Over het Food Event

Wanneer Datum - Inschrijven tot
Deelnemers Datum 33 (minimaal 1 / maximaal 60)
Prijs Niets, je neemt je eigen eten mee en wij zorgen voor de drankjes!
Locatie Locatie Cremerstraat, Utrecht

Organisator

Thuisafgehaald.nl

Dit Food Event wordt door Thuisafgehaald georganiseerd.

Like Thuisafgehaald

12253Koks

36111Afhalers

92322Gerechten

204166Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde