Landelijke koksdag Thuisafgehaald

Ik was bij de landelijke koksdag 2018!

Op zaterdag 8 september is de landelijke koksdag van Thuisafgehaald! 
We organiseren deze dag speciaal voor onze meest actieve thuiskoks uit heel Nederland, omdat we het leuk vinden je te ontmoeten en om je te bedanken voor je inzet voor de buurt. 

Er is plek voor 90 thuiskoks dus vergeet je niet via de gele 'doe mee'-knop hieronder aan te melden. Omdat wij op deze dag alle thuiskoks in het zonnetje willen zetten is het helaas niet mogelijk om iemand mee te nemen. Neem contact met ons op als dit een probleem oplevert. 

Programma
14:30-15:00 - Inloop met koffie en thee
15:00-16:30 - Keuze uit 3 verschillende workshops
16:30-19:30 - Gezamenlijk eten en drinken

De workshops
Tijdens de inloop kun je je ter plekke inschrijven voor een workshop naar keuze.

'Thee' workshop
Docente Gastronomie op de Hogere Hotelschool (en thuiskok!) Lysbeth Vink, verzorgt een ‘Thee’ workshop. Tijdens de workshop neemt ze je mee in de wereld van de thee. Aan de hand van verhalen geeft ze uitleg over verschillende soorten en ga je thee proeven in combinatie met kleine hapjes, de zogenoemde tea and food paring. 

Achter de schermen
Ga samen met Stéphanie, operationeel manager bij Thuisafgehaald, en een UX-designer bekijken wat jij als kok nodig hebtvan de website om er goed gebruik van te kunnen maken. Zo nemen zij je mee achter de schermen van Thuisafgehaald en kun je jouw ideeën voor Thuisafgehaald.nl aan hen voorleggen. 

Foodfotografie workshop
De foodfotografie workshop van Gerrit was al meerdere keren een succes. Tijdens deze workshop leer je hoe je met je eigen mobiele telefoonde mooiste foto’s van je kookkunsten maakt. Je hoeft hier dus geen professionele camera voor te hebben. Handig, want met de vernieuwde site zijn aantrekkelijke afbeeldingen van je gerechten nog belangrijker. 

Neem je lievelingsgerecht mee
Na de workshops is er ruim de tijd om elkaar te ontmoeten. Wij zorgen voor de drankjes, wil jij dan je lievelingsgerecht meenemen? Dan zorgen we met z’n allen voor een heerlijk buffet!

Een koud gerecht is het handigst, maar er is ook de mogelijkheid om iets op te warmen. We zouden het heel leuk vinden als je in het food event aangeeft wat je mee gaat nemen. 

Verslag

Zaterdag 8 september vond de landelijke koksdag plaats en jij was erbij!
Tijdens deze dag kon je leren de mooiste foto's van je eten te maken, hoe thee en eten elkaar kunnen versterken en meedenken over de toekomst van Thuisafgehaald.

Wij hebben genoten en willen je bedanken voor jouw bijdrage! 
Zoals Marieke al aangaf ben jij samen met alle andere aanwezige thuiskoks verantwoordelijk voor 33.000 gedeelde maaltijden, oftewel 33.000x iemand blij maken. Daar mag je heel trots op zijn!

Naast de workshops was er tijd voor het ontmoeten van mede-thuiskoks uit het hele land. Naast het uitwisselingen van ervaringen hebben we natuurlijk genoten van elkaars meegebrachte lekkernijen.

De dag nog eens herbeleven? 
Op de Facebook-pagina van Thuisafgehaald is een album gedeeld met de rest van de foto’s en we hebben een korte aftermovie gemaakt.

Zien we je volgend jaar weer?

Groetjes,
Chantal & de rest van team Thuisafgehaald!

Deel dit Food Event

Berichten

  • 20180510 114758-02

    Jammer ,ik moet mij helaas afmelden. Wens jullie een fijne dag. Gr. Renate

    Renate's Slowfood ♡ op
  • Roeland en Piet 225x225px

    Wij nemen mee: 'kuku' een vegetarische Noord-Afrikaanse dikke omelet met o.a. spinazie feta en ei.

    Roeland en Piet op
  • IMG 0986

    Ik neem wat rocky toad fudge mee. En een bavette ovenschotel

    Stefan Kookt op
  • image

    Hallo ! Ik neem kip met cashewnoten en rijst mee. Tot zo ! Jeab

    JeabAeng op
  • nasi rames

    Ik meld me af voor vandaag, helaas.... veel plezier allemaal!

    TOKO MARLOEN op
  • Annelies2018

    Ik moet me ook helaas afmelden, veel plezier vandaag!

    Annelies van Annoncé op
  • me chef20160708 201616 detail

    Ik moet me helaas afmelden. Jammer, maar krijg plotseling logé's... Hopelijk tot een volgende keer.

    Jacqwess op
  • 20180510 114758-02

    Hoi ik neem Samosa's mee met yoghurt dip met koriander en munt
    Wil et iemand meerijden dan kan dit vanaf rondom Weesp , diemen , t Gooi , Amsterdam.

    Renate's Slowfood ♡ op
  • Profielfoto1

    Hallo Soep Opera, zou je mij je telefoonnummer kunnen mailen op robbinvdw@live.nl? Ik heb interesse om mee te liften! Dan neem ik contact met je op. Alvast bedankt.
    Groet Robbin / YoungChef

    YoungChef op
  • Hi Christa & andere deelnemers van morgen,

    Er is daar bestek en keukengerei aanwezig! Ik weet nog niet of er plantaardige hapjes bij de thee workshop zijn, dat moeten we morgen bij aankomst even bekijken.

    Wij hebben er zin in! Tot morgen!

    Thuisafgehaald.nl op
  • Ik kan eventueel wel wat lifters meenemen vanuit Nijmegen of Arnhem, tegen een vergoeding. Ik kan een auto lenen.

    soep opera op
  • IMG 20170618 180411

    Ik bak 2 broden en maak 2 groentenspreads voor erbij.
    Is er keukengereedschap en bestek?
    De thee-sommelier lijkt me leuk, zijn daar ook plantaardige hapjes om te combineren met thee?

    Christa op
  • DSCN0015

    Ik neem een ananastaart met spek mee. En als er belangstelling voor is, neem ik ook een carpooler mee :) Vanuit Haarlem.

    Michel488 op
  • Profielfoto1

    ----Heb een last minute carpool topic geopend in de besloten FB groep voor TA koks&afhalers----

    Ik neem mijn heerlijke Indiase Kip Biryani mee, met rijst. Normaliter warm, maar ik denk dat deze koud ook zeer zeker lekker is! Wat meer munt en iets frisser maken wellicht en mooi in balans met de specerijen en pepers :)

    YoungChef op
  • 20150914 121049[1]

    dank dank, ik neem een snack mee; kijk nog even welke.

    chapa op
Landelijke koksdag Thuisafgehaald

Over het Food Event

Wanneer Datum -
Deelnemers Datum 70 (minimaal 50 / maximaal 90)
Locatie Locatie Hof van Monaco, Utrecht

Organisator

Thuisafgehaald.nl

Dit Food Event wordt door Thuisafgehaald georganiseerd.

Like Thuisafgehaald

11809Koks

86969Afhalers

97063Gerechten

195573Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde