Maak jij de lekkerste lasagne van Nederland?

Ik heb mijn lekkerste lasagne aangeboden op Thuisafgehaald

De geuren van een verse lasagne die net uit de oven komt vullen de keuken. Jouw geheime meesterrecept is klaar op opgegeten te worden, dat wordt smullen!

Ben jij een ster in de Italiaanse keuken en is lasagne een van jouw favorieten? Dat komt mooi uit want Thuisafgehaald heeft samen met Grand’Italia en Albert Heijn een hele nieuwe actie opgezet waar jij aan mee kunt doen: 

Maak jij de lekkerste lasagne van Nederland?

Wij dagen je uit om de lekkerste,meest authentieke of juist vernieuwende lasagne aan te bieden op Thuisafgehaald. Laat je buurtgenoten er van meegenieten door jouw lasagne zoveel mogelijk te delen!

Je maakt kans op de eervolle titel: 
Ik maak de lekkerste lasagne van mijn stad of Ik maak de lekkerste lasagne van Nederland!

Voor deze wedstrijd gaan we een speciale lasagne top 10 maken per stad en van heel Nederland. Daarover volgt snel meer informatie!

Wat moet je doen?
♦ 
Maak de lekkerste lasagne.
♦ Deel hem de komende maand (tussen 20 april en 25 mei) op Thuisafgehaald.
♦ Ontvang zoveel mogelijk bedankjes op je koksprofiel.

Bekijk hier waar de lekkerste lasagnes worden aangeboden!

Nationale Finale
Save the date: op zaterdag 30 mei wordt de grote finale gehouden in de vernieuwde Albert Heijn XL winkel in Eindhoven. De drie beste lasagne thuiskoks mogen voor een deskundige jury strijden om de landelijke titel 'de beste Lasagne thuiskok van Nederland'. Zet 30 mei dus vast in je agenda!

Prijzen
De winnaar van de lasagnewedstrijd mag zichzelf een meesterkok noemen in het maken van lasagne en ontvangt de speciale badge met: Ik maak de lekkerste lasagne van Nederland! Reken maar dat afhalers voortaan in de rij staan voor jouw winnende lasagne.

Naast de eervolle titel winnen 3 koks met de lekkerste lasagne bovendien een gigantische waardebon van AH:
♦ 1e prijs: € 150
♦ 2e prijs: € 100
♦ 3e prijs: € 50  

Meer informatie over de prijsuitreiking volgt later!

Deel hier je ervaringen!
Via dit Food Event kun je met elkaar kletsen over deze wedstrijd en ervaringen uitwisselen. Als je lasagne aanbiedt op Thuisafgehaald, doe je automatisch mee met de wedstrijd. Deelnemen aan het Food Event is dus niet verplicht, maar levert je wel de ‘lekkerstelasagnevanNederland’-badge op aan het eind van de wedstrijd!

Gratis Grand'Italia lasagne
Grand'Italia heeft speciaal voor de thuiskoks van Thuisafgehaald een mooie actie, want je kunt het volledige aankoopbedrag van je Grand'Italia lasagne 250gt. terug krijgen. Meer weten over Grand'Italia? Lees hier!

Grand’Italia lasagne is er in de varianten Tradizionali, Integrali, Verdi en All’Uovo.
Gebruik je Grand’Italia Lasagne 250gr. om ‘De lekkerste Lasagne van Nederland’ te maken? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag van Grand’Italia terug!

Doe mee aan deze 100% refund actie door een e-mail te sturen naar refundgranditalia@thegbfoods.com met daarin:

 • Naam, adres, woonplaats, mailadres en IBAN-bankrekeningnummer.
 • Een link van je aangeboden maaltijd op Thuisafgehaald.
 • Een kopie of foto van je kassabon met aankoopdatum tussen 20-04-2015 & 25-05-2015.

Als je dit toestuurt vóór 26 mei 2015 dan zorgt Grand’Italia dat het aankoopbedrag van 1 pak Grand’Italia Lasagne 250gr. uiterlijk 2 juni 2015 naar je overgemaakt is.We kunnen alleen inzendingen behandelen waarvan de gegevens volledig ingevuld zijn.

Heel veel plezier met het delen van jouw lekkerste lasagne!

Verslag

En de allerlekkerste lasagne van Nederland is:

De vegetarische lasagne met linzen van thuiskoks Roeland en Piet uit Amsterdam!!

Juryvoorzitter Frank van Grand'Italia over de winnende lasagne: "de lasagne is heel goed in balans qua smaak. Doordat de kruiden hebben getrokken in de melk is de bechamelsaus extra lekker. Het gebruik van linzen is verrassend en maakt dat je geen vlees mist. Hopelijk een inspiratie om te variëren met lasagne recepten."

Ook de andere twee finale-lasagnes waren om te smullen! De vislasagne van thuiskok Johanneke was mooi gebouwd met verschillende kleurlagen waarbij de ansjovis in de tomatensaus de smaak van zalm en witvis extra benadrukte. En thuiskok John maakte een mooie traditionele Italiaanse lasagne met een Nederlands tintje door een kruidenmelange van de Albert Cuyp markt. We zullen de recepten later delen!

Dank aan alle deelnemende thuiskoks! Dank ook aan thuiskok Evelien voor haar rol in de jury. Het was een leuke en heerlijke middag in de Albert Heijn XL winkel in Eindhoven. Voor mij, Marieke, extra boffen dat ik alles mocht proeven want lasagne is een van mijn lievelingsgerechten!

Marieke

winnaars bijgesneden20150530 de jury20150530 Roeland en Piet met lasagne20150530 johanneke met lasagne20150530 john met lasagne20150530 142221IMAG059120150530 145138IMAG0564
Deel dit Food Event

Berichten

 • Het water loopt ons in de mond bij het lezen van al jullie lekkere lasagnes! In de komende weken verschijnen er diverse posts op onze Facebook en Twitter voor nog meer lasagne-inspiratie. Houd onze social media dus in de gaten!

  Thuisafgehaald.nl op
 • IMG 0004

  Ook ik doe mee met de-lekkerste-lasagne-van-Nederland! Ik maak een vegetarische lasagne van vegetarische kruim gehakt en heerlijke jonge kaas aan de bovenkant. Het is om van te smullen zo lekker!

  Meals2Share op
 • DSC 0354

  Erg leuk event! Ik heb twee lasagnes; lasagne met tomatensaus, mascarpone, witte wijn en mozzarella, en de klassieke bolognese.

  Bakery girl Marianne op
 • Kook foto

  Ik ga zeker meedoen ! Ik bied regelmatig een lasagne aan en steeds weer een andere versie. Dus misschien ga ik nu ook wel een paar verschillende aanbieden. Dan kunnen de afhalers bepalen welke de lekkerste is.

  Ariëtte op
 • roline zwart wit

  De lekkerste lasagne maak ik vegetarisch, met ontzettend veel verse groenten, en natuurlijk afgewerkt met een zelfgemaakte bechamelsaus. Eet smakelijk!

  Roline28 op
 • Keukentje in de Berkelpoort

  De lekkerste lasagne van Nederland komt vast uit dit keukentje! Biologisch, vegetarisch en helemaal zelfgemaakt, dus niet uit 'n pakje! Mmmm, ik heb er nu al zin in.
  Ik zie jullie in Eindhoven!!

  Keukentje in de Berkelpoort op
 • MG 8239 lzn

  De lekkerste lasagna van Nederland? En dan met store-bought gedroogde lasagnavellen? Dachtet niet. Een lekkerste lasagna begint natuurlijk met zelfgemaakte verse pasta - van goede durum-semolina en verse eieren. En natuurlijk met een langzaam gestoofde bolognese-saus.

  HenkVerhaar op
 • 20160401 123033

  Ik maak Lasagna volgens het recept van mijn moeder en grootmoeder .Deze Lasagna is heel bijzonder en heel voedzaam ,dit komt door het grote scala van ingredienten die er in zitten .

  Mamma Lina. op
 • image

  Ik ga bereid me voor op mijn killer vegetarische lasagne met geroosterde paprika's en Pittige Old Amsterdam

  Ge-recht uit 't hart op
 • Roeland en Piet 225x225px

  Wij gaan in ieder geval een lekkere vegetarische lasagne maken!
  Mmm, nu al trek er in!

  Roeland en Piet op
 • contact

  Ik ga een klassieke lasagna maken met een klassieke tomaten-vleessaus met rundvlees en vulling uit varkenssaucijsjes, bechamelsaus, mozzarella en parmezaan. En een vegetarische lasagna met geroosterde pompoen en spinazie!

  IngeWeij op
Maak jij de lekkerste lasagne van Nederland?

Over het Food Event

Wanneer Datum - Inschrijven tot
Deelnemers Datum 57 (minimaal 1 / maximaal 1000)
Locatie Locatie Nederland

Organisator

Thuisafgehaald.nl

Dit Food Event wordt door Thuisafgehaald georganiseerd.

Sponsors

 • Grand'Italia

Like Thuisafgehaald

12153Koks

35777Afhalers

92190Gerechten

203316Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde