Dit is het Thuisafgehaald team!

Wij willen Thuisafgehaald nóg beter maken voor iedereen die maaltijden wil delen. Onze droom is dat iedereen in Nederland Thuisafgehaald gebruikt voor het delen en afhalen van maaltijden.

V.l.n.r. Gustaaf Vocking (Growth Hacker), Chantal Boshuis  (Community  Manager), Stéphanie van Gerven (Directeur) en Jasmijn Vreeburg (Events Coordinator)

Chantal Boshuis - Community Manager 

chantal@thuisafgehaald.nl

Chantal | ThuisafgehaaldHi, ik ben Chantal. Ik ben gek op lekker en goed eten, daarom heb ik het in mijn vrije tijd de opleiding tot zelfstandig werkend kok afgerond. Ik vind het heel fijn om iemand blij te maken met een lekkere verse maaltijd. Voor Thuisafgehaald ondersteun ik iedereen die graag hetzelfde wil doen of vragen heeft hoe je in contact kunt komen met een goede thuiskok. 

Je kunt mij benaderen met:

 • Vragen over het gebruik van het platform;
 • Vragen over koken voor Thuisafgehaald en het delen van maaltijden;
 • De vraag of ik op zoek kan gaan naar een geschikte vaste thuiskok;
 • Een idee om een mooi verhaal, een lekker recept of leuke activiteit te delen;
 • Ideeën voor samenwerkingen met betrekking tot koken voor Thuisafgehaald.

Jasmijn Vreeburg – Events Coordinator

jasmijn@thuisafgehaald.nl

Jasmijn | ThuisafgehaaldHoi! Ik ben Jasmijn. Ik ben gek op eten! Als het even kan, kom ik wat lekkers halen bij een van de thuiskoks. Sinds maart 2015 werk ik bij Thuisafgehaald en ben ik de contactpersoon voor alle zorgprofessionals met wie we samenwerken, geef ik presentaties over Thuisafgehaald en ben ik bezig met allerlei speciale projecten waarmee we nog meer mensen samenbrengen.

Je kunt contact met mij opnemen als:

 • Je een leuk idee hebt voor een evenement waarmee we meer (potentiële) thuiskoks kunnen bereiken
 • Je een idee hebt voor een evenement waarmee we meer mensen in een kwetsbare situatie kunnen bereiken, zodat we ze kunnen helpen aan een verse, warme maaltijd
 • Je graag wilt dat we in een van onze focusgemeenten meer komen vertellen over hoe wij mensen in een kwetsbare situatie kunnen helpen

Stéphanie van Gerven – Directeur

stephanie@thuisafgehaald.nl

Stephanie | ThuisafgehaaldHoi! Ik ben Stéphanie. Ik ben zelf een behoorlijke foodie; ik ben gek op zowel lekker eten als zelf lekker koken. Ik heb in 2017 de koksschool niveau 2 afgerond bij Culinair Centrum Beverwijk en daarvoor was ik de operationeel manager bij het bedrijf achter o.a. de Restaurant Week. Ik geloof dat je door het delen van eten op een laagdrempelige manier de wereld extra glans kan geven. Sinds september 2017 ben ik de operationeel manager van Thuisafgehaald en vanaf januari 2019 heb ik het directeursstokje van Marieke overgenomen.

Je kunt contact met mij opnemen voor:

 • Vragen over samenwerkingen met gemeenten
 • Vragen over of ideeën voor commerciële samenwerkingen en content creatie voor uw product of merk
 • Ideeën om Thuisafgehaald beter te maken

Gustaaf Vocking - Growth Hacker

info@thuisafgehaald.nl

Gustaaf Vocking - Senior Growth Hacker | ThuisafgehaaldHallo, ik ben Gustaaf. Als prepeuter al begonnen met koken en bakken… En nu, bij, en met Thuisafgehaald help ik koks en afhalers elkaar nog beter, makkelijker en vaker te vinden. Dat betekent werken met en voor betrokken mensen. Samen duurzaam en sociaal ons eigen leven én dat van ander nog mooier maken door gezond te koken en goed te eten. In mijn werk kan ik ook mooi mijn kennis van en ervaring met techniek, data en analyse gebruiken.

Marieke Hart – Oprichter 

marieke@thuisafgehaald.nl

Marieke Hart oprichter | ThuisafgehaaldHi ik ben Marieke. Ik geloof in de kracht van delen en in sociaal ondernemerschap. Ik ben gedreven om op een leuke manier de wereld mooier te maken. En ik hou van lekker eten zonder zelf te hoeven koken! Daarom hebben Jan Thij en ik in 2012 Thuisafgehaald opgericht. Wat een mooi avontuur tot nu toe! Vanwege een uitdaging in mijn gezondheid, ben ik momenteel beperkt aan het werk.

Ik ben sinds 1 januari 2019 alleen nog als adviseur betrokken bij Thuisafgehaald. Voor operationele vragen kun je bij een van mijn collega's terecht. Natuurlijk lees ik wel nog steeds graag mooie verhalen, dus als je me die graag toe wilt sturen word ik daar heel blij van.