Dit is het Thuisafgehaald team!

Anne van Arkel – Community Manager en Project Manager Gouda, Nijmegen en Rotterdam

Anne@thuisafgehaald.nl

Hallo! Ik ben Anne. Sinds juli 2013 ben ik het aanspreekpunt voor jou als kok of afhaler en ondersteun ik je in het gebruik van het platform.
Mensen met elkaar in contact brengen vind ik het leukste dat er is. Of het nu bij mij in de buurt is, of voor Thuisafgehaald aan de andere kant van het land. Ik word er blij van! 

Heb je goede ideeën of nieuwe contacten voor Thuisafgehaald die je graag aan mij wil voorstellen? Mail vooral! Je kunt bij mij terecht voor:

 • Algemene vragen/opmerkingen over of het gebruik van Thuisafgehaald
 • Vragen over samenwerkingen met de gemeentes Gouda, Nijmegen en Rotterdam
 • Persaanvragen

Chantal Boshuis - Projectmanager Den Bosch, Den Haag, Almere & Houten

chantal@thuisafgehaald.nl

Hi, ik ben Chantal. Ik ben gek op lekker en goed eten, daarom heb ik het afgelopen jaar de opleiding tot zelfstandig werkend kok afgerond. Belangrijker dan lekker eten vind ik wat we met elkaar kunnen bereiken door het delen van eten. Voor Thuisafgehaald ga ik me dan ook inzetten om nog meer mensen aan elkaar te koppelen. Je kunt mij benaderen voor:

 • Algemene vragen/opmerkingen over of het gebruik van Thuisafgehaald
 • Vragen over de samenwerkingen met de gemeentes Den Bosch, Den Haag, Almere & Houten

Jasmijn Vreeburg – Food Events & lokaal verbinden

jasmijn@thuisafgehaald.nl

Hoi! Ik ben Jasmijn. Sinds maart 2015 werk ik als ZZP'er binnen het team en help ik vooral bij de organisatie van evenementen (binnen onze focusgemeenten) en het geven van presentaties aan zorgprofessionals. Ik werk momenteel vanuit mijn eigen onderneming aan verschillende projecten die één ding gemeen hebben: het samenbrengen van mensen! Je kunt contact met mij opnemen als:

 • Je een leuk idee hebt voor een evenement waarmee we meer (potentiële) thuiskoks kunnen bereiken
 • Je een leuk idee hebt voor een evenement waarmee we meer mensen in een kwetsbare situatie kunnen bereiken, zodat we ze kunnen helpen met de warme maaltijd
 • Je graag wilt dat we in een van de focusgemeenten meer komen vertellen over hoe wij mensen in een kwetsbare situatie kunnen helpen

Stéphanie van Gerven – Operationeel Manager

stephanie@thuisafgehaald.nl

Hoi! Ik ben Stéphanie. Ik ben zelf een behoorlijke foodie; ik ben gek op zowel lekker eten als zelf lekker koken. Ik heb het afgelopen jaar de koksschool niveau 2 afgerond bij Culinair Centrum Beverwijk en hiervoor heb ik gewerkt bij het bedrijf achter o.a. de Restaurant Week. Ik geloof dat je door het delen van eten op een laagdrempelige manier de wereld extra glans kan geven. Sinds september 2017 ben ik de operationeel manager van Thuisafgehaald. Ik zal veel achter de schermen bezig zijn met het verbeteren van onze propositie en services, maar uiteraard kun je mij altijd benaderen. Je kunt contact met mij opnemen voor:

 • Vragen over samenwerkingen met gemeenten
 • Vragen over of ideeën voor commerciële samenwerkingen en content creatie voor uw product of merk
 • Ideeën om Thuisafgehaald beter te maken

Marieke Hart – Oprichter 

marieke@thuisafgehaald.nl

Hi ik ben Marieke van Thuisafgehaald. Ik geloof in het delen van eten, de kracht van een sharing economy en in sociaal ondernemerschap. En daar vertel ik graag over! Ook sta ik altijd open voor samenwerking waarin we samen de wereld nog mooier maken. Benader mij vooral als:

 • Je in de media aandacht wilt besteden aan Thuisafgehaald
 • Je me wilt uitnodigen om een presentatie of workshop te geven over het delen van eten, sharing economy, mondiaal burgerschap of sociaal ondernemerschap