Indo Pulled Chicken met pandanrijst en sperzieboontjes en komkommer

  • 3 / 3 Duim omhoog
  • 2 Hartje

Langzaam gegaarde kippendijenfilet gekruid met ui, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, kaneel, laurier, speculaaskruiden, sambal oelek, ketjap, steranijs en scheutje bouillon. De gare kip wordt dan een beetje met twee vorken uit elkaar geplukt.
Hierbij serveer ik pandanrijst en sperzieboontjes en komkommer.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Warmoezierskade, Gouda

De kok

Kook foto

Ariëtte

Koken en steeds weer verschillende recepten uitproberen is wat ik het allerliefste doe.
Vaak uit bl...

Statistieken
  • 1585Maaltijden gedeeld
  • 41Volgers
  • 756Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12223Koks

36228Afhalers

92081Gerechten

204858Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde