Mexicaanse Visschotel uit de oven met rijst en salade

  • 2 / 2 Duim omhoog
Mexicaanse visschotel

Ovenschotel met kabeljauw, met paprika, kidneybonen, tomaat, bosui, limoen, koriander en rode peper en Picadillo- kruiden(Jonnie de Boer)
Daarbij rijst en een gemengde ijsbergsalade met maiskorrels en avocado.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Warmoezierskade, Gouda

De kok

Kook foto

Ariëtte

Koken en steeds weer verschillende recepten uitproberen is wat ik het allerliefste doe.
Vaak uit bl...

Statistieken
  • 1588Maaltijden gedeeld
  • 41Volgers
  • 756Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12229Koks

36245Afhalers

92080Gerechten

204900Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde