Pastarollen gevuld met zalm, ricotta, bosui, citroen en dille &saus met sjalot, wijn, room en venkel

  • 1 / 1 Duim omhoog
  • 1 Hartje

Lasagnevellen worden gevuld met ricottamengsel met dille, bosui, citroenrasp, peper en zout en verse zalm. Deze rollen gaan in ovenschaal met een saus van gefruite sjalotjes, witte wijn, laurier, kookroom en peper en zout.
Dit wordt gebakken in de oven. Daarbij wat gesmoorde venkel.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Warmoezierskade, Gouda

De kok

Kook foto

Ariëtte

Koken en steeds weer verschillende recepten uitproberen is wat ik het allerliefste doe.
Vaak uit bl...

Statistieken
  • 1582Maaltijden gedeeld
  • 41Volgers
  • 755Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12216Koks

36206Afhalers

92064Gerechten

204788Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde