Rundercurry met kerrie, kokosmelk en kruiden, pompoen, abrikozen met kruiden couscous

Heerlijke Rundercurry met gember, kerrie, knoflook en koriander, kokosmelk, pompoen en gedroogde abrikozen, geserveerd met een couscous met verse groene kruiden en rozijnen.
ps.
Als ik die dag moet werken kan niet misschien een maaltijdverzoek voor dit gerecht accepteren, want het heeft een nogal lange bereidingstijd. Maar dan kunnen we misschien een andere dag afspreken.
Afhaalmomenten
Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan.
Bedankjes
De kok

Ariëtte
Koken en steeds weer verschillende recepten uitproberen is wat ik het allerliefste doe.
Vaak uit bl...
Statistieken
- 1582Maaltijden gedeeld
- 41Volgers
- 755Bedankjes ontvangen
12216Koks
36206Afhalers
92064Gerechten
204789Ontmoetingen
Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde