Hazenpeper

  • 2 / 2 Duim omhoog
  • 2 Hartje

Haas 24 uur gemarineerd in bio rode wijn, balsamico azijn, kruidnagel, laurier, ui, tijm, bio wortel en peterselie.
Vervolgens gebraden in beurre noisette en gestoofd in de marinade, met een scheutje cognac, champignons, sjalotten en een stukje kruidkoek :)
Geserveerd met puree van knolselderij en bio aardappel; en bio rode kool met bio appel.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

  • Het was echt heel lekker! Ik kom zeker (weer) terug.

    Marie Amsterdam schreef op  over Hazenpeper

  • Zeer lekkere stampot met haas.

    Nigel schreef op  over Hazenpeper

De kok

14-225x225px

Arnie's Food

Ik kook met passie en plezier voor jou een lekkere maaltijd. Heerlijk eten, bereid met liefde en ged...

Statistieken
  • 5300Maaltijden gedeeld
  • 108Volgers
  • 1374Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11284Koks

71969Afhalers

91000Gerechten

198637Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde