Arnie's Food

14-225x225px
16
image(2)

    Ik kook met passie en plezier voor jou een lekkere maaltijd. Heerlijk eten, bereid met liefde en geduld.
    Italiaans/Marokkaans/Indiaas/Thais/Indonesisch... maar ook soep, salades en stamppot!
    Altijd bereid met pure, verse ingrediënten en kruiden.
    Ik ben onderlegd in voedingsleer en hecht waarde aan gezond eten, gebruik zoveel mogelijk biologische en duurzame producten, en doe aan gescheiden afvalverwerking.
    Ik werk volgens de regels van de Hygiénecode (HACCP).
    Ik hou van recyclen; neem je zelf bakjes mee?.

    Bedankjes

    • Dank, genoten van de maaltijd - zowel het vlees als de aardappeltjes/groenten lekker en goed op smaak, sausje ging ook prima samen met varkensvlees. Kom zeker nog een keer terug.

      joeyr90 schreef op  over Lamsbout uit de oven met bio aardappeltjes , gegrilde courgette en bio wijnsaus

    • De soep was vurrukkulluk. Romig en zacht. De tajine ook. Lekker pittig.
      Groet,
      Marjanne

      De Reiger schreef op  over Tajine met 7 groenten, bulgur of quinoa (glutenvrij), tzaziki. Vega of lamsmerguez.

    • Een verrassende en vrij heftige combinatie van ingrediënten. Ik vond het lekker, maar had er wel wat meer groente in gewild dan die paar doperwtjes (misschien wat courgette?) en de zalm was heel erg zout. Gerookte zalm is natuurlijk sowieso zout, maar het kan wel minder dan deze. Groet, Gerdy

      Gerdy schreef op  over Linguine with smoked Scottish salmon, grapefruit & caviar

    • profile

      Na alle geruchten rondom deze nieuwe creatie die ik zo her en der opving waren mijn verwachtingen nogal hoog gespannen. In zo'n situatie ligt teleurstelling op de loer maar ... NIET dus ;)
      Heerlijk stukje vlees met verse kruiden, lekkere braad-dribble en en perfecte smaakcombinatie. Ik heb weer uitstekend gegeten, met dank!

      StructuurEnContrast schreef op  over Lamsbout uit de oven met bio aardappeltjes , gegrilde courgette en bio wijnsaus

    • Geweldig lekker!

      MiekeWin schreef op  over INDIASE CURRY vega(n), ei, vis of bio kipfilet

    • profile

      Echte winterkost! :)

      StructuurEnContrast schreef op  over Boerenkool met vegetarische of biologische worst (glutenvrij)

    • Het was erg lekker, Arnoud, het verdient een vaste plek op de kaart.
      Paul

      henrich schreef op  over Pasta met gerookte Schotse zalm, witte wijn, room, zalmkaviaar en bieslook.

    • $RNFDK49

      Met het sausje er bij is-ie nóg lekkerder!

      Gasparin schreef op  over Lamsbout uit de oven met bio aardappeltjes , gegrilde courgette en bio wijnsaus

    • profile

      De rucola maakt het tot een lekkere combi van smaak

      StructuurEnContrast schreef op  over CitroenRisotto met gegrilde bio courgette. Vega of met gerookte zalm

    • Wat een super lekker experiment was deze maaltijd! Echt verrukkelijk.
      Wat ons betreft mag deze veel vaker op het menu staan ;-)
      Dank je wel Arnoud!

      Roosdk schreef op  over Lamsbout uit de oven met bio aardappeltjes , gegrilde courgette en bio wijnsaus

    Geverifieerde gebruiker

    • Gegevens gecheckt
    • Facebook gekoppeld
    • Tevreden afhalers

    Statistieken

    • 5302Maaltijden gedeeld
    • 98Volgers
    • 1374Bedankjes ontvangen

    Badges

    • Ik heb suikervrij gekookt met Ekoplaza!
    • Ik kook oersterke maaltijden!
    • Ik heb gekookt tijdensde Purple Pride mini-mix week!
    • Koks collectief badge

    Like Thuisafgehaald

    11514Koks

    34220Afhalers

    91459Gerechten

    200544Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde