Bocuse Zuilen

Koken en praten over eten, ik kan het de hele dag wel doen!

Ondanks mijn koksdiploma ben ik momenteel niet aan het werk in een restaurant. Zo kan ik hier wel lekker bezig blijven.

Bocuse was ooit mijn bijnaam. Die kreeg ik omdat ik erg van klassiek eten houd. Niet dat hier iets van klopt want paul bocuse vernieuwde juist die klassieke keuken maar goed. Ik vind dan ook dat taart bijvoorbeeld niet altijd gezond hoeft te zijn, dan eet je maar wat minder.

Daarnaast heb ik ook affiniteit met biologische, volwaardige voeding en volkoren producten. Een deel van mijn boodschappen voldoet hieraan.

Mijn kook helden zijn; Rudolph van Veen (24 kitchen),
Eric Ripert (avec eric), Jamie Oliver, Gordon Ramsey, Ilja Gort (wijn aan gort) en Wouter Klootwijk (wilde keuken). Zeker van de eerste komt dan ook veel inspiratie.

Joram






Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Schutstraat, Utrecht

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 30Maaltijden gedeeld
  • 15Volgers
  • 13Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik was bij de communitydag van Thuisafgehaald op 28 juni!
  • Vega workshop
  • Week van de flexitariër
  • Donateur Thuisafgehaald App

Like Thuisafgehaald

12234Koks

36051Afhalers

92224Gerechten

203963Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde