Bregje Kookt

IMG-20171218-WA0003[7674]

Hoi! Ik ben Bregje & net als waarschijnlijk alle koks hier, zeer gepassioneerd van lekker koken (& eten ;-)). Graag deel ik mijn kookkunsten met iedereen die hier van wil en kan genieten.
Dus: wees welkom!

Bedankjes

  • Het heeft me grotendeels goed gesmaakt. Lekkere rijst; spruitjes prima. Alleen de romige saus vond ik wat minder. Het idee/'concept' goed, maar vermoed dat, uiteraard naar mijn smaakvoorkeur, de roomkaas iets te overheersend was. Maar misschien vergis ik me, en was 't iets anders...?
    Hoe dan ook, prima maaltje op zich. Dank. (ik mail nog wel).

    Curvado schreef op  over Spruitjes in room-geitenkaas, walnoten en (volkoren)rijstpilav

  • ZoetRabarberChutneyUitsnede

    Dank je wel voor deze heerlijke maaltijd!

    Petra's Inmakerij - biologisch - schreef op  over Spruitjes in room-geitenkaas, walnoten en (volkoren)rijstpilav

  • Was lekkere versie van bloemkool. Goeie "bite". Vrij zacht van smaak; had iets pittiger verwacht door de kruidenlijst, maar vond 't prima zo. De worstjes... hmmmm... waar heb je die vandaan?.. of had je ze zelf gekruid? Heb even getwijfeld of ik 't wel goed gelezen had: "vega"! Nog nooit 'n zo'n lekkere 'geen vlees'-versie geproefd.
    Bedankt Bregje!
    En complimenten aan de kleine kok voor 't toetje: haar zelfgebakken muffin was ook heel lekker!

    Curvado schreef op  over Ottolengi gegratineerde kruidige bloemkool met rijst en vegaworstjes

  • Ik vond het een super lekkere maaltijd! De kaas was niet te overheersend maar precies genoeg om het lekker smeuïg te maken. Het was ook erg leuk om op deze manier avond te eten. Bedankt Bregje, voor de leuke ervaring!

    Lou123 schreef op  over Pasta (penne) met champignon-broccoli-gorgonzola-roomsaus

  • Zeer smakelijk gerecht. Rook al erg lekker met al die kruiden; en vond de dahl superheerlijk 'op de tong'. De boomstammetjes (mijn associatie bij de donkergekleurde wortels...); de cashewnoten; de tofu en de geurende rijst: alles samen: delicious! Kok "i.o." Bregje 'komt er wel'... ! :-)

    Curvado schreef op  over Indiase dhal met 'regenboog'wortels, tofu en basmatirijst

  • Bregje, liet 't je al weten, maar ook langs deze weg: was lekker!! Bedankt! nick

    Curvado schreef op  over Pakistaanse Masala met paneer, cashewnoten en abrikozen

  • Het eten was echt heerlijk en de saus niet te heet....ik kom nog een keer!

    IJslander schreef op  over Koreaanse Bibimbap

  • Veel verschillende smaken, en gelukkig niet te spicy naar mijn smaak, lekker! Leuk die diverse groenten, deels als rauwkost, deels gebakken, samen volwaardige component, naast de rijst en 't vega-gehakt (Dat gehakt herkende ik eerst niet, bij jou, in de pan liggend, maar thuis wel via de smaak. Heb die zelf ook wel eens gekocht. "fijngehakt", heet 't, meen ik). En dat gebakken eitje er bij; voelde als soort bonus. Bedankt!

    Curvado schreef op  over Koreaanse Bibimbap

  • Lekkere maaltijd, goed op smaak. Dank je wel!

    Vegalisa schreef op  over Pakistaanse Masala met paneer, cashewnoten en abrikozen

  • Bregje, je eten was heerlijk. Mirjam

    Olie schreef op  over Pakistaanse Masala met paneer, cashewnoten en abrikozen

Afhaallocatie

Google Map

Haverstraat, Utrecht

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 31Maaltijden gedeeld
  • 4Volgers
  • 19Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!

Like Thuisafgehaald

11884Koks

87274Afhalers

97232Gerechten

196248Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde