Bharta, het Indiase zusje van de baba-ganoush

  • 1 / 1 Duim omhoog
  • 1 Hartje

Een voor mij nieuw recept van Madhur Jaffrey:
de aubergine wordt op het vuur geroosterd, daarna onder de grill gegaard en vervolgens met kruiden tot een curry gekookt.
Erbij
- gierst, het nog immer geheel ten onrechte ondergewaardeerde graan dat ook nog eens glutenvrij is,
- linzen (dal) en
- een bieten/yoghurt salade (chukandar dahi, ook een recept van MJ),
- .

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

20150914 121049[1]

chapa

eet/kook vegetarisch en voor het grootste deel biologisch.
De maaltijd staat bij het afhalen klaar...

Statistieken
  • 803Maaltijden gedeeld
  • 20Volgers
  • 435Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11535Koks

34260Afhalers

91545Gerechten

200653Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde