De E van tiEndaagse geeft een Ethiopische maaltijd

  • 1 / 1 Duim omhoog

GROENTEWAT, zo heet de nationale stoofschotel, maar die van vandaag is alleen met groente naar een recept uit 'World Food Cafe'.
ik stoof met 'esme' (gekruide geklaarde boter) en oa. - ook naar een recept uit WFC - 'barberépasta, (hete saus). Aan injera durf ik mijn vingers niet te branden, daarom komt er gierst bij en voor de eiwitten 'AZAFE' (linzensalade met gemalen mosterdzaad), deze salade is naar een recept van Madhur Jaffrey.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

20151109 124011

chapa

eet/kook vegetarisch en voor het grootste deel biologisch.
De maaltijd staat bij het afhalen klaar...

Statistieken
  • 865Maaltijden gedeeld
  • 25Volgers
  • 459Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12233Koks

36060Afhalers

92241Gerechten

204043Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde