HARIRA, Marokkaanse ramadansoep

  • 3 / 3 Duim omhoog
  • 1 Hartje

Het recept voor deze zeer gevulde maaltijdsoep (veel groente, linzen, kikkererwten, etc.) heb ik ooit ergens uitgeknipt. Er staat bij dat het een recept is van Ethimaad Rais (33).
Deze soep wordt traditioneel gegeten bij het 'breken van het vasten', dus 's avonds als de zon ondergaat. Maar eerder op de avond smaakt ie ook wel denk ik. Erbij komt uiteraard brood en voor de liefhebber nog harissa.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

20150914 121049[1]

chapa

eet/kook vegetarisch en voor het grootste deel biologisch.
De maaltijd staat bij het afhalen klaar...

Statistieken
  • 803Maaltijden gedeeld
  • 21Volgers
  • 435Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11643Koks

34573Afhalers

91420Gerechten

201351Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde