chapa

20150914 121049[1]
foto[1]
20141108 203722[1]

    eet/kook vegetarisch en voor het grootste deel biologisch.
    De maaltijd staat bij het afhalen klaar, dus je hoeft zelf geen bakjes mee te nemen. Als je bakjes/tasjes over hebt en/of (terug)brengt, heel fijn.
    Vanaf september 2018 kosten de maaltijden standaard €6.
    Het is de bedoeling dat ongeveer één keer in de twee weken een maaltijd wordt aangeboden. Het aanbod wordt twee avonden eerder op de site van Thuisafgehaald geplaatst.
    De volgende maaltijd is gepland op zondag 28 april 2019, de maaltijd staat dan vanaf vrijdagavond 26 april op de site.

    Bedankjes

    • Heerlijke uientaart! En originele bonensalade. Lekkere combinatie. Dankjewel!

      Lieliesp schreef op  over PLENTY

    • Beste Eline, Kort en krachtig. Het was weer heerlijk en verrassend.We hebben genoten. Ik had zelfs nog een stukje over. Dit heb ik de volgende dag koud
      opgegeten.Smaakte ook fantastisch. Verheug me op de volgende keer.
      Harttelijke groeten,
      Roedjak

      Roedjak schreef op  over PLENTY

    • Het was een heerlijke, lichte weekend-achtige maaltijd. Verrassend, de kruiden in de rijke bonensalade. Ben benieuwd naar de herkomst van de Zwiebelküchen, ook weer zo'n origineel recept dat ik nog niet kende.

      Suze2 schreef op  over PLENTY

    • Ik heb weer zitten smullen! Twee maal van gegeten, zoals eigenlijk altijd :)
      De kombinatie van alle smaken was weer heerlijk, super met de frisse muntsaus en alle andere lekkernijen.
      Tof om getuige te mogen zijn van de bereiding van een perfecte Chapati, je doet je naam zeker eer aan!
      Ik kijk al weer uit naar de volgende maaltijd, tot binnenkort! M

      Manon E schreef op  over Belan Chakla

    • het was lekker, Eskaline. Met heel veel liefde klaar gemaakt. EN DAT PROEF JE!!!
      x

      MarcelloS schreef op  over Belan Chakla

    • Het was weer top, zowel de tofusalade als de heerlijke koekjes. Zus en ik hebben samen genoten!

      giebels schreef op  over Vegalicious 2

    • Beste Chapa,
      Het was weer harstikke lekker. De zeewier en notenbeignets met t frisse vissausje, zonder vis, bijzonder hoor, en n ontzettend goede combi! En voor mij was t ook de eerste keer dat ik gerookte tofu at, errug lekker in die salade. Ik heb weer zitten smullen, zowel op de avond zelf als de volgende dag tijdens de 'restjes-lunch". Merci!

      Manon E schreef op  over Vegalicious 2

    • Beste Eline, we hebben weer geweldig genoten van de gerechten. Prima combinaties, mooi in evenwicht.
      We gaan de volgende keer zeker weer bestellen.Roedjak.

      Roedjak schreef op  over Vegalicious 2

    • O o o dat was echt vegalicious.
      Je wordt steeds beter en beter! Natuurlijk is mie altijd lekker. Maar deze was heerlijk, naast de smaakvolle beignets, gegeten in romaans slablad (kom er nog maar eens om!) en de pittige salade komt die heerlijke smaak van de pasta nog beter uit. Dankjewel! Het was heerlijk! Marcel en Dale

      MarcelloS schreef op  over Vegalicious 2

    • Wat een heerlijke, Aziatische maaltijd! Je bent erg goed in het uitkiezen van recepten en het combineren van gerechten. Dit keer was het dan ook weer een heel origineel samengestelde maaltijd! De saus Nuoc cham vond ik geweldig lekker, zo leuk dat er een vervanging is voor vissaus die net zo'n diepe smaak geeft. Leuk ook om biologische noedels te proberen, fijne kwaliteit, ik ga deze zelf ook gebruiken.

      Suze2 schreef op  over Vegalicious 2

    Geverifieerde gebruiker

    • Gegevens gecheckt
    • Facebook gekoppeld
    • Tevreden afhalers

    Statistieken

    • 767Maaltijden gedeeld
    • 21Volgers
    • 415Bedankjes ontvangen

    Badges

    • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!
    • Ik heb suikervrij gekookt met Ekoplaza!
    • Ik heb van 3 t/m mei Fair Trade maaltijden aangeboden tijdens de World Fair Trade Week!
    • Ik doe mee met de Fairtrade Week!
    • Bio10daagse badge
    • + 2 Badges

    Like Thuisafgehaald

    11285Koks

    71968Afhalers

    91000Gerechten

    198650Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde