chapa

20150914 121049[1]
foto[1]
20141108 203722[1]

    eet/kook vegetarisch en voor het grootste deel biologisch.
    De maaltijd staat bij het afhalen klaar, dus je hoeft zelf geen bakjes mee te nemen. Als je bakjes/tasjes over hebt en/of (terug)brengt, heel fijn.
    Op zondag 23 juni 2019 bied ik een (Indiase) maaltijd aan, Die staat vanaf twee avonden daarvoor op de site. In de maanden juli/augustus is er zomerreces.
    Vanaf september 2019 heb ik meer tijd: ik wil dan elke week een maaltijd aanbieden in de varianten 'eenvoudig' (4 euro) en 'meer uitgebreid' (6 euro). Ik weet nog niet op welke dag van de week dat gaat gebeuren.

    Bedankjes

    • T was heerlijk, salade ook, we hebben er een beetje yoghurt bij gedaan. Het gele (?) vonden we iets minder, vast omdat het een nieuwe smaak was. groetjes christina in maart niet in nederland

      CHRISTINA1 schreef op  over De Nepalese keuken op tafel

    • Ontzettend leuk dat je vaak op avontuur gaat met onbekende recepten. Daarmee verras je me, dit keer vooral met het Nepalese groentegerecht. Een royale portie, ik heb het nog 2 dagen als bijgerechtje gegeten zodat ik optimaal van de zalige smaak genoten heb. De dahl was lekker, en de verse papadum is zoals je weet een hele grote favoriet van mij. Bedankt voor dit culinaire avontuur!

      Suze2 schreef op  over De Nepalese keuken op tafel

    • Het was weer erg verrassend: de broodjes, de salade en de groenten waren werkelijk verrukkelijk.

      giebels schreef op  over De Nepalese keuken op tafel

    • Hi Eska, wat was het weer heerlijk om zo te kunnen aanschuiven! Ik vond de 'plakkerige' consistentie van de polenta een hele aangename afwisseling. De champignon saus was erg lekker, met name ook door de bite die er nog in zat. Overheerlijk was de venkelsalade, wat een verrassende combi met de bloedsinaasappel. Ik heb de harissa toch toegevoegd, kon mijn smaak wel hebben. Heel veel dank weer en tot de volgende keer, Annelies

      happy Annie schreef op  over De Italiaanse keuken op tafel 5

    • Vurrukkulluk slaatje, heerlijk paddestoelenprutje, maar beter met rijst dan polenta inderdaad. Erg lekker gegeten, dankjewel

      Lieliesp schreef op  over De Italiaanse keuken op tafel 5

    • Keruig verzorgde maaltijd, en heerlijk gegeten zondag! En maandag.. toen ik t laatste restje champignonsaus heb opgewarmd als lunch met in stukjes gebrokkelde polenta, en de harisa, is die ook zelfgemaakt? Ongelovelijk. Alles is schoon opgegaan, de rijst, de salade en het zakje met de brood/kaascrostini (wat was de naam ook al weer?)tot de laatste krummel opgesnoept, onmogelijk om daarvan iets te bewaren tot de volgende dag. Zoooo lekker! Dankjewel!

      Manon E schreef op  over De Italiaanse keuken op tafel 5

    • Dolly Bali 20170422 184104

      Weer lekker gesmuld, de padsenstoelensaus was heerlijk doe mij maar nog een bakkie :)

      Dodoltjeh schreef op  over De Italiaanse keuken op tafel 5

    • 1446846364245052817

      Deze thuiskok is een hele fijne, slimme en warme vrouw met verfijnde kookkunsten. Bedankt, Eline! En tot snel!

      Jos en Willemijn Hummelen schreef op  over De Thaise keuken op tafel 2

    • Alledrie gerechten waren bijzonder goed bereid! Een royale portie roerbakgroenten met luxe dingetjes als de nog knapperige baby mais, verfijnd op smaak gebracht. De rijst was mooi droog en leuk gepresenteerd. Ik kan me haast niet voorstellen dat iemand vlees nog mist bij de vegetarische Larb, het gerecht had een diepe smaak en vulde de gaatjes. Ik had over en heb dit bij de zuurkoolstamppot gegeten. Dat ging heel goed samen! Bedankt voor de tropische oppepper in koude winterdagen.

      Suze2 schreef op  over De Thaise keuken op tafel 2

    • De maaltijden van Chapa zijn altijd net uitpakfeestjes. Met alle bakjes vol lekkers was het dit keer ook weer een feestje. De rijst in leuke rondjes, en met verbazende smaken; de Larb is echt heel bijzonder en verrassend goed. Super. Thx!!

      MarcelloS schreef op  over De Thaise keuken op tafel 2

    Geverifieerde gebruiker

    • Gegevens gecheckt
    • Facebook gekoppeld
    • Tevreden afhalers

    Statistieken

    • 803Maaltijden gedeeld
    • 20Volgers
    • 435Bedankjes ontvangen

    Badges

    • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!
    • Ik heb suikervrij gekookt met Ekoplaza!
    • Ik heb van 3 t/m mei Fair Trade maaltijden aangeboden tijdens de World Fair Trade Week!
    • Ik doe mee met de Fairtrade Week!
    • Bio10daagse badge
    • + 2 Badges

    Like Thuisafgehaald

    11527Koks

    34249Afhalers

    91501Gerechten

    200614Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde