chapa

20150914 121049[1]
foto[1]
20141108 203722[1]

    eet/kook vegetarisch en voor het grootste deel biologisch.
    De maaltijd staat bij het afhalen klaar, dus je hoeft zelf geen bakjes mee te nemen. Als je bakjes/tasjes over hebt en/of (terug)brengt, heel fijn.
    Op zondag 23 juni 2019 bied ik een (Indiase) maaltijd aan, Die staat vanaf twee avonden daarvoor op de site. In de maanden juli/augustus is er zomerreces.
    Vanaf september 2019 heb ik meer tijd: ik wil dan elke week een maaltijd aanbieden in de varianten 'eenvoudig' (4 euro) en 'meer uitgebreid' (6 euro). Ik weet nog niet op welke dag van de week dat gaat gebeuren.

    Bedankjes

    • Mooie combinatie van gerechten heb je uitgekozen! Zeer rijk aan smaken, deze salade. Gierst ken ik niet in deze vorm, net parel couscous. De tofu burger was perfect gelukt, binnen en buiten. Originele taart, heerlijk lichte bodem met fris-zoete smaak van peren. Ik hoop op herhaling, ieder begin van de herfst. Bedankt!

      Suze2 schreef op  over tofuburger met een gierst/preisalade en perentaart toe

    • Beste Eline
      Ik heb weer genoten van je zeer gevarieerde , met veel zorg en kundigheid bereide gerechten. Het is zo leuk dat je zo varieert.
      Altijd weer een verrassing. Dank je wel.Tot gauw.
      Roedjak

      Roedjak schreef op  over De Indonesische keuken op tafel 5

    • pasfoto

      Dag Eline, heerlijk gegeten! M.n. het maispannenkoekje in combinatie met de pittige aubergine gaf mij een 'boost'. Dank, Dorothé

      Dorothé schreef op  over De Indonesische keuken op tafel 5

    • Heerlijk, die rijst alleen al. leuk de wat zoete aubergine. Lekker koekje en fris slaatje en vrolijke versiering van uitjes met pinda's. Dankjewel!

      Lieliesp schreef op  over De Indonesische keuken op tafel 5

    • loved it, loved it, loved it!
      Die tuning rijst is super, djagoenkoekjes heerlijk,
      maar die aubergine op z'n Indonesisch een echte hit!!
      THX a 1.000.000

      MarcelloS schreef op  over De Indonesische keuken op tafel 5

    • Hoi Eline de maaltijd was weer heerlijk :) heerlijke bijzondere gerechten vooral de maïskoek en de groenten waren heerlijk pittig.

      Jikke Rigt schreef op  over De Indonesische keuken op tafel 5

    • Super lekker gegeten! Verschillende soorten pedis proefde ik: het mais-koekje vond ik fris-kek pittig, terwijl het aubergine gerecht een kalmere mild-pittige nasmaak had. De uitjes waren heel speciaal en de kriepiek zeer vers! Bedankt!

      Suze2 schreef op  over De Indonesische keuken op tafel 5

    • o o o o! wat was dat weer een heerlijke en gezonde maaltijd met een ruime portie van het ingrediënt liefde er in. Courgette is voor mij geen groente, maar in deze versie met de pistache en de juiste bijt was het echt heerlijk. Thx!! En die wortelsalade; hoe heb je dat gedaan! Dat moet ik toch ook kunnen?

      MarcelloS schreef op  over courgette gevuld met zichzelf en ander lekkers en een pistachesalsa eroverheen

    • Heerlijk, beide gerechten! Taartdeeg was weer subtiel, leuk en decoratief, de champignons door de hele vulling. Slaatje was ook lekker maar dat wist je al :-)

      Suze2 schreef op  over Gaia's quiche met champignons, kaas en spinazie

    • o o o wat was het weer lekker.
      Een heerlijke maaltijd.
      Niet alleen de quiche, maar ook en vooral de salade van biet, bleekselderij en appel.
      Heerlijk. Hoe doe je dat toch?

      MarcelloS schreef op  over Gaia's quiche met champignons, kaas en spinazie

    Geverifieerde gebruiker

    • Gegevens gecheckt
    • Facebook gekoppeld
    • Tevreden afhalers

    Statistieken

    • 803Maaltijden gedeeld
    • 20Volgers
    • 435Bedankjes ontvangen

    Badges

    • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!
    • Ik heb suikervrij gekookt met Ekoplaza!
    • Ik heb van 3 t/m mei Fair Trade maaltijden aangeboden tijdens de World Fair Trade Week!
    • Ik doe mee met de Fairtrade Week!
    • Bio10daagse badge
    • + 2 Badges

    Like Thuisafgehaald

    11535Koks

    34259Afhalers

    91547Gerechten

    200652Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde