chapa

20151109 124011
20141006 170619
IMG-20140720-WA0013

    eet/kook vegetarisch en voor het grootste deel biologisch.
    De maaltijd staat bij het afhalen klaar, dus je hoeft zelf geen bakjes mee te nemen. Als je bakjes/tasjes over hebt en/of (terug)brengt, heel fijn.
    Meestal bied ik eenmaal per week een maaltijd aan. Er is nog geen vaste dag.
    De maaltijden zet ik drie avonden vóór de avond van aanbieding op de site, Je hebt dan 2 etmalen om een afhaalverzoek in te dienen.
    De eerstvolgende maaltijd wordt begin november 2019 aangeboden.

    Bedankjes

    • pasfoto

      Uitstekend en avontuurlijk als altijd. Het pannenkoekjes was heerlijk.

      Dorothé schreef op  over de Chinese keuken op tafel

    • Hoi Eline het was weer heerlijk; wat een zalige smaakcombinaties vooral de broccoli met gember was zalig en vooral heel leuk dat je groente van eigen tuin had :))

      Jikke Rigt schreef op  over de Chinese keuken op tafel

    • nou, nou, nou! Kijk zo'n tofuburger lust ik elke dag wel. Hij ging er in als koek. Die pretsalade was echt helemaal top.
      en perentaart... wat kun je daar verder op zeggen! Dank je wel, Eska.

      MarcelloS schreef op  over tofuburger met een gierst/preisalade en perentaart toe

    • hoi Eline de tofuburger was heerlijk gekruid. En de combinatie gierst & prei is zalig en ik was heel blij met de perentaart :))

      Jikke Rigt schreef op  over tofuburger met een gierst/preisalade en perentaart toe

    • Mooie combinatie van gerechten heb je uitgekozen! Zeer rijk aan smaken, deze salade. Gierst ken ik niet in deze vorm, net parel couscous. De tofu burger was perfect gelukt, binnen en buiten. Originele taart, heerlijk lichte bodem met fris-zoete smaak van peren. Ik hoop op herhaling, ieder begin van de herfst. Bedankt!

      Suze2 schreef op  over tofuburger met een gierst/preisalade en perentaart toe

    • Beste Eline
      Ik heb weer genoten van je zeer gevarieerde , met veel zorg en kundigheid bereide gerechten. Het is zo leuk dat je zo varieert.
      Altijd weer een verrassing. Dank je wel.Tot gauw.
      Roedjak

      Roedjak schreef op  over De Indonesische keuken op tafel 5

    • pasfoto

      Dag Eline, heerlijk gegeten! M.n. het maispannenkoekje in combinatie met de pittige aubergine gaf mij een 'boost'. Dank, Dorothé

      Dorothé schreef op  over De Indonesische keuken op tafel 5

    • Heerlijk, die rijst alleen al. leuk de wat zoete aubergine. Lekker koekje en fris slaatje en vrolijke versiering van uitjes met pinda's. Dankjewel!

      Lieliesp schreef op  over De Indonesische keuken op tafel 5

    • loved it, loved it, loved it!
      Die tuning rijst is super, djagoenkoekjes heerlijk,
      maar die aubergine op z'n Indonesisch een echte hit!!
      THX a 1.000.000

      MarcelloS schreef op  over De Indonesische keuken op tafel 5

    • Hoi Eline de maaltijd was weer heerlijk :) heerlijke bijzondere gerechten vooral de maïskoek en de groenten waren heerlijk pittig.

      Jikke Rigt schreef op  over De Indonesische keuken op tafel 5

    Geverifieerde gebruiker

    • Gegevens gecheckt
    • Facebook gekoppeld
    • Tevreden afhalers

    Statistieken

    • 849Maaltijden gedeeld
    • 23Volgers
    • 449Bedankjes ontvangen

    Badges

    • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!
    • Ik heb suikervrij gekookt met Ekoplaza!
    • Ik heb van 3 t/m mei Fair Trade maaltijden aangeboden tijdens de World Fair Trade Week!
    • Ik doe mee met de Fairtrade Week!
    • Bio10daagse badge
    • + 2 Badges

    Like Thuisafgehaald

    12150Koks

    35770Afhalers

    92184Gerechten

    203313Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde