chapa

20150914 121049[1]
foto[1]
20141108 203722[1]

    eet/kook vegetarisch en voor het grootste deel biologisch.
    De maaltijd staat bij het afhalen klaar, dus je hoeft zelf geen bakjes mee te nemen. Als je bakjes/tasjes over hebt en/of (terug)brengt, heel fijn.
    Op zondag 23 juni 2019 bied ik een (Indiase) maaltijd aan, Die staat vanaf twee avonden daarvoor op de site. In de maanden juli/augustus is er zomerreces.
    Vanaf september 2019 heb ik meer tijd: ik wil dan elke week een maaltijd aanbieden in de varianten 'eenvoudig' (4 euro) en 'meer uitgebreid' (6 euro). Ik weet nog niet op welke dag van de week dat gaat gebeuren.

    Bedankjes

    • wel wat laat maar er niet minder lekker dor gegeten. de juiste groenten en de kruiden waren niet overheersend. de linzen dal super ik hou zo ie zo van linzen, daarbij nog verrukkelijke deep fried courgette
      plus de basmati rijst. bedankt chapa voor deze zeer uitgebreide maaltijd .
      tot sept!

      stiggy schreef op  over De Indiase keuken op tafel 5

    • Heerlijk was 't! Vooral de pakori,
      maar ook de zoete chutney er bij was heerlijk.
      De Naan; voortreffelijk. Lekkere komkommersalade.
      Natuurlijk van alles weer veel te veel, dus vanavond gaan we aan de rijst, de dal en de bietensalade.
      Thx!!!

      MarcelloS schreef op  over De Indiase keuken op tafel 5

    • Een soort Indiase rijsttafel met 5 verschillende gerechten, heerlijk gevarieerd bord! De naan is heerlijk om mee te dippen in de dahl en de komkommersalade, daarvoor heeft deze naan de ideale malsheid/stevigheid. Oei, wat zijn de pakora en chutney lekker. Ik ben een simpele eter en heb de chutney gewoon maar bij alles gegeten :-) Grappig was dat ik meende een druif in de dahl te zien dobberen Dat bleek een ronde gedroogde peper! Gelukkig niet al te heet. De twee porties zijn heel ruim, ik ben drie dagen 'onder de pannen'. Bedankt!

      Suze2 schreef op  over De Indiase keuken op tafel 5

    • Een waardig afscheid van het seizoen: vooral genoten van de chutney en de bietensalade, maar ook de rst was erg lekker.

      giebels schreef op  over De Indiase keuken op tafel 5

    • Het was weer een feestje. Je experiment van de raviolone is zeer goed geslaagd.DE mooie gekleurde salade paste er goed bij.Zeer apart en heerlijk de ovenschotel met kruimeldeeg.
      Tot de volgende maaltijd.
      Dank, Roetjak

      Roedjak schreef op  over pasta, een experiment

    • o, o, o, o! wat een grappige en lekker raviolone was dat.
      Dat moeten we vaker eten! :)
      Ook je venkelschotel was lekker. Door de zoete kruim zat het tussen hoofdschotel e toetje in. Grappig!
      Experiment gelukt !!!!
      thx. we loved it!

      MarcelloS schreef op  over pasta, een experiment

    • Ik heb gesmuld! Een top maaltijd! Leuk dat jij zelf tevreden was over de 'Raviolone', en dat vond ik helemaal terecht. Heel erg lekker met de verse smaakvolle tomatensaus. Alsof dat al niet een bewerkelijk kunststukje was kregen we ook nog een royaal stuk venkeltaart. Mijn eerste maar hopelijk niet mijn laatste. Een heerlijk zachte venkelsmaak kwam daarin super goed tot z'n recht. Super bedankt, Eline!

      Suze2 schreef op  over pasta, een experiment

    • Sjonge weer een feestje op je bord met al die kleuren groentes en de rode bietensalade! Ik heb echt zitten smullen, de groentetajine was verrukkelijk, groentes precies goed gaar, en zo smaakvol, en dan die zoete bijna rokerige vijgen erbij, heerlijk, om je vingers bij af te likken.
      De maaltijd was ook weer helemaal af, zoals vanouds, met net die extra amandelttjes en dadels in een apart bakje, en zelfgemaakte harissa, al die smaken bij elkaar, mjammie. Bietjes salade was ook heerlijk fris, lekker bittertje erbij en de boontjes mooi en gezond, top, dankjewel!

      Manon E schreef op  over De Marokkaanse keuken op tafel 2

    • Erg lekkere groente met couscous!!! De zwartoogboontjes (prachtige naam, doet denken aan kleine vogeltjes) vond ik niet heel spannend, en Bietenslaatje was bizonder van smaak, maakt benieuwd hoe t met groene kool zou zijn. Dankjewel!

      Lieliesp schreef op  over De Marokkaanse keuken op tafel 2

    • De tajine was zalig, zo knap hoe je de groente nog net met een bite klaar maakt. De zwartoogboontjes waren een verrassende variant op de meer gangbare kikkererwten bij tajines; subtiel boontje dat nu ook in mijn voorraadkast staat. Ik ben een liefhebber van jouw harissa. Wat was deze weer goed gelukt. Met de royale portie kan ik er mijn maaltijden nog een week of twee pit geven!

      Suze2 schreef op  over De Marokkaanse keuken op tafel 2

    Geverifieerde gebruiker

    • Gegevens gecheckt
    • Facebook gekoppeld
    • Tevreden afhalers

    Statistieken

    • 803Maaltijden gedeeld
    • 20Volgers
    • 435Bedankjes ontvangen

    Badges

    • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!
    • Ik heb suikervrij gekookt met Ekoplaza!
    • Ik heb van 3 t/m mei Fair Trade maaltijden aangeboden tijdens de World Fair Trade Week!
    • Ik doe mee met de Fairtrade Week!
    • Bio10daagse badge
    • + 2 Badges

    Like Thuisafgehaald

    11522Koks

    34237Afhalers

    91493Gerechten

    200597Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde