chapa

20151109 124011
20141006 170619
IMG-20140720-WA0013

    eet/kook vegetarisch en voor het grootste deel biologisch.
    De maaltijd staat bij het afhalen klaar, dus je hoeft zelf geen bakjes mee te nemen. Als je bakjes/tasjes over hebt en/of (terug)brengt, heel fijn.
    Meestal bied ik eenmaal per week een maaltijd aan. Er is nog geen vaste dag.
    De eerstvolgende maaltijd kan dinsdag 19 november 2019 worden afgehaald. De maaltijd staat vanaf zaterdag 16 november op de site.

    Bedankjes

    • Dit was geen gewoon bordje nasi, maar n mini rijsttafel op je bord! Wat n heerlijke smaken weer.. de pindakoek met kokos was super lekker, en de satasaus (zat daar citroenblad in) en de tjampoer! Heb t hele bakje leeggegeten, zo lekker fris bij de zoete gebakken uitjes. Wat n werk om dat allemaal te maken, maar heb r van gesmuld, merci!

      Manon E schreef op  over Nasi Goreng

    • Heerlijk! De pinda-krokantjes, de atjar, mmmmm De pindasaus was erg populair, daar hadden we zo het driedubbele van kunnen oplepelen! ;)

      Willemijn in Amsterdam schreef op  over Nasi Goreng

    • Heerlijke maaltijd met de gebruikelijke verrassingen bij de op zich al lekkere basis. Veel dank en graag tot volgende keer!

      Lieliesp schreef op  over Nasi Goreng

    • Het was weer heerlijk. De hazelnoten waren uitzonderlijk smaakvol! En het toetje verdween razend snel. Dankjewel!

      Willemijn in Amsterdam schreef op  over Pompoensalade met hazelnoten en blauwe kaas

    • Ayayai! Dat was een SUPER burger. Heerlijk? Wat was hij van gemaakt? Nee, laat maar, ik wil het niet weten. Alleen maar genoten.
      EN DAT TOETJE!!!!

      MarcelloS schreef op  over Pompoensalade met hazelnoten en blauwe kaas

    • Wat was t weer smullen! Echt een heerlijke en voedzame salade, met die gulle hand hazelnoten en blauwe kaas, en gos wat was die dressing lekker! Sjieke broodpudding hoor, met die verse vijg, marsala en noten!

      Manon E schreef op  over Pompoensalade met hazelnoten en blauwe kaas

    • Rijke Pompoensalade met allerlei extra 's en heerlijke dressing, een lekkere bonenburger en een verrassend gevuld toetje.

      Lieliesp schreef op  over Pompoensalade met hazelnoten en blauwe kaas

    • Wat een heerlijke maaltijd.Vol verrassingen, allemaal cadeautjes. We hebben gesmuld. Het toetje Geixonera was overheerlijk. Zo leer je elke keer weer nieuwe namen.
      Dankjewel Eline.
      Lieve groet,
      Roedjak

      Roedjak schreef op  over Pompoensalade met hazelnoten en blauwe kaas

    • Het was heerlijk, we waren vooral ook blij verrast door de soep met oostindischekers - smullen!

      Willemijn in Amsterdam schreef op  over paddestoelenpreitaart

    • Ik was de quiche aan het eten en dacht echt bij mijzelf; 'ik vind dit nog lekkerder dan pizza!'.
      Nou,ja!!! Dat eb ik nog nooit van mijn leven bij iets gedacht!
      Wie denkt er nou; 'dit is nog lekkerder dan pizza!'
      Dat is toch raar.
      Maar het was wel zo. Het was echt super lekker, en die reepjes prei onderin was grappig en cool.

      MarcelloS schreef op  over paddestoelenpreitaart

    Geverifieerde gebruiker

    • Gegevens gecheckt
    • Facebook gekoppeld
    • Tevreden afhalers

    Statistieken

    • 865Maaltijden gedeeld
    • 25Volgers
    • 460Bedankjes ontvangen

    Badges

    • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!
    • Ik heb suikervrij gekookt met Ekoplaza!
    • Ik heb van 3 t/m mei Fair Trade maaltijden aangeboden tijdens de World Fair Trade Week!
    • Ik doe mee met de Fairtrade Week!
    • Bio10daagse badge
    • + 2 Badges

    Like Thuisafgehaald

    12234Koks

    36063Afhalers

    92250Gerechten

    204056Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde