pasta, een experiment

  • 3 / 3 Duim omhoog
  • 3 Hartje

Pasta is bekend, enkele varieteiten daarvan zijn, althans bij mij, minder bekend. Ik doel onder meer op raviolone, een gerecht dat is opgenomen in het kookboek "Koken tussen vulkanen".Als het mij lukt om het velletje gevulde pasta netjes op te rollen, is het experiment geslaagd. Als dat niet lukt, is er gewoon pasta met saus.
Erbij komt een ovenschotel van venkel met kruimeldeeg, dit recept komt uit de NRC, aldaar geplaatst door Marjoleijn Vos, die op haar beurt verwijst naar de toen kennelijk nog niet bekende Yotam Ottolenghi.
Zondagavond afhalen kan ook, zelfde tijd als zaterdag, wel graag even melden.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

  • Het was weer een feestje. Je experiment van de raviolone is zeer goed geslaagd.DE mooie gekleurde salade paste er goed bij.Zeer apart en heerlijk de ovenschotel met kruimeldeeg.
    Tot de volgende maaltijd.
    Dank, Roetjak

    Roedjak schreef op  over pasta, een experiment

  • o, o, o, o! wat een grappige en lekker raviolone was dat.
    Dat moeten we vaker eten! :)
    Ook je venkelschotel was lekker. Door de zoete kruim zat het tussen hoofdschotel e toetje in. Grappig!
    Experiment gelukt !!!!
    thx. we loved it!

    MarcelloS schreef op  over pasta, een experiment

  • Ik heb gesmuld! Een top maaltijd! Leuk dat jij zelf tevreden was over de 'Raviolone', en dat vond ik helemaal terecht. Heel erg lekker met de verse smaakvolle tomatensaus. Alsof dat al niet een bewerkelijk kunststukje was kregen we ook nog een royaal stuk venkeltaart. Mijn eerste maar hopelijk niet mijn laatste. Een heerlijk zachte venkelsmaak kwam daarin super goed tot z'n recht. Super bedankt, Eline!

    Suze2 schreef op  over pasta, een experiment

De kok

20151109 124011

chapa

eet/kook vegetarisch en voor het grootste deel biologisch.
De maaltijd staat bij het afhalen klaar...

Statistieken
  • 902Maaltijden gedeeld
  • 25Volgers
  • 478Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12227Koks

36238Afhalers

92066Gerechten

204871Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde