Chez Machella

P1000250

Beste afhaler,

Mijn naam is Machella (47). Begin juni 2012 heb ik mijn eerste koksopleiding aan de Rooi Pannen in Tilburg afgerond.
In schooljaar 2012/2013 ben ik begonnen met de opleiding "zelfstandig werkend kok". In juni 2013 ben ik voor deze opleiding geslaagd.

Naast mijn full time baan heb ik stage gelopen in een visrestaurant in Breda, een streekrestaurant in Terheijden en werk ik regelmatig in de keuken van een hotel in Friesland.
Bijna dagelijks probeer nieuwe recepten uit en kook daardoor vaak meer dan ik zelf kan consumeren.

Ik vind het leuk om mijn kookkunsten met anderen te delen. Ik kook van alles. Van echte Hollandse pot tot ver over de grens.
Vegetarisch koken is ook geen probleem. De minimale afname is dan wel twee porties.

Zelf geef ik voorkeur aan de Franse keuken en kook zo veel mogelijk met verse producten van het seizoen.

Indien de tijd het toe laat, kan ik ook op verzoek koken. Maar dan wel op een dag de ik geen ander gerecht aanbied. Buffetten en Afternoon Tea behoren ook tot de mogelijkheid.

Ik hoop u eens te mogen ontmoeten in mijn keuken.

Bon Appetit!

Bedankjes

  • Stefan Mii. padded

    Heerlijke gezonde maaltijd, bedankt hiervoor!

    Stefanic schreef op  over Gado Gado schotel met pindasaus en witte rijst

  • was weer lekker Machella heb zitten smullen!
    fijne werkweek

    LB schreef op  over Broccolistamppot met vleesreepjes in roomsaus

  • het was heerlijk,voor mij een beetje heet maar met de komkommer erbij was het zeer lekkker
    salade heb ik ook al geprobeerd heerlijk meissie tot de volgende keer

    carla scherpenisse schreef op  over Indonesische Rendang met witte rijst en zoetzuur van komkommer

  • Was weer erg lekker! We hebben zitten smullen.

    LBr schreef op  over Indonesische Rendang met witte rijst en zoetzuur van komkommer

  • Spaanse ovenschotel:
    lekker kruidige gebraden worstjes, knapperige groenten, massaal aanwezige
    knoflook-croutons en het geheel gegratineerd met geraspte kaas, zo uit de oven.
    Een heerlijke maaltijd, waar je U tegen zegt........
    Tip voor U: glas Spaanse Tempranillowijn erbij!
    Bedankt voor je moeite voor deze creatie, Machella!
    FdB.

    Fritsss schreef op  over Spaanse ovenschotel

  • Lekker gegeten Machella..enak betul..zouden we zeggen in onze taal..terima kasih..
    Groetjes F/A

    Anneke 1 schreef op  over Zuid Afrikaanse kip met vitamine

  • Hallo Machella,

    die amandel-perencake van jou is een staaltje vakkundige ambachtelijkheid.
    Pure verwennerij! Lekker!

    Fritsss schreef op  over Amandel-perencake

  • de kip was heerlijk, de boontjes lekker knapperig, hadden bite, alleen de krieltjes niet helemaal gaar, maar we komen terug!

    hantzen sr schreef op  over Zuid Afrikaanse kip met vitamine

  • ik zal het je persoonlijk vertellen!
    NIET ERNSTIGS HOOR!
    FdB

    Fritsss schreef op  over Huisgemaakte Rundvleessalade

  • Amandel-perencake van Machella: Heerlijk !!

    Lammergorsbourgondier schreef op  over Amandel-perencake

Afhaallocatie

Google Map

Rollaaf , Zevenbergen

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 319Maaltijden gedeeld
  • 17Volgers
  • 153Bedankjes ontvangen

Badges

  • Damn food waste
  • Week van de flexitariër
  • Ik wil vegetarische mogelijkheden op de Thuisafgehaald!

Like Thuisafgehaald

12219Koks

36213Afhalers

92077Gerechten

204810Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde