Christa kookt (niet meer tarwevrij)

chris kort 2
quiche ham-prei (5)
kers-banaantaart (4)

  Hoi!

  ---- BELANGRIJK! Ik heb geen tarwe-allergie meer. Die werd door medicijnen veroorzaakt, en is nu gelukkig weer hersteld. Ik hoef dus geen tarwevrij meer te eten.
  Wat verandert er voor jou? Als je geen problemen met gluten hebt, verandert er helemaal niets. Ik maak dezelfde maaltijden, alleen kunnen er nu wel gluten in voorkomen. Daar merk je dan niets van, zoals je het ook niet merkte toen ze er niet in zaten.
  Heb je wel problemen met gluten, dan weet je nu dat mijn gerechten niet meer glutenvrij zijn. ----

  Een keukenprinses met een tarwe-allergie... Dat lijkt heel lastig, maar met veel plezier experimenteer ik er op los om tarwevrije alternatieven te maken voor tarwe-bevattende gerechten. Van lasagna tot bapao's, van kippensoep tot frikandellen, van koekjes tot gebak; volgens familie en vrienden smaakt alles even lekker.

  Je bent van harte welkom om een hapje af te halen als je zelf tarwevrij of glutenvrij moet eten. Als je deze dieeteisen niet hebt, ben je ook van harte welkom, hoor!

  Mijn keuken en apparaten zijn vrij van tarweproducten en gluten, want mijn man eet ook tarwevrij. Een aantal recepten zijn vrij van zuivel en lactose, maar in mijn keuken worden wel koemelk en geitenmelk verwerkt.

  Verder een waarschuwing: ik gebruik royale hoeveelheden knoflook, gember, peper, citroen en andere smaakmakers, afhankelijk van het gerecht uiteraard. Dus verwacht echte en pure smaken, geen generieke kant-en-klaar smakeloze zooi.

  Als je vragen hebt omtrent een gerecht, of wanneer je een verzoekje hebt voor bijvoorbeeld glutenvrije koekjes of gebak voor een verjaardag, of een glutenvrije lunch, kun je me altijd emailen op cjvdburg@outlook.com.


  Kom je een keertje proeven?
  Groetjes, Christa

  Bedankjes

  Afhaallocatie

  Google Map

  Nessestraat, Dordrecht

  Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

  Statistieken

  • 220Maaltijden gedeeld
  • 8Volgers
  • 60Bedankjes ontvangen

  Badges

  • Ik heb mijn lekkerste lasagne aangeboden op Thuisafgehaald
  • Thuisafgehaald bestaat 3 jaar!

  Like Thuisafgehaald

  11288Koks

  71970Afhalers

  91012Gerechten

  198666Ontmoetingen

  Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde