Hachee, rode kool en aardappelpuree

  • 3 / 3 Duim omhoog
  • 1 Hartje
DSC 0064

Heerlijk voor een koude dag, deze Limburgse vleesschotel met zoet kersenbier en laurier.

Hachee gemaakt met magere runderlappen, sjalotjes, kersenbier, laurier en appelstroop. Geserveerd met rode kool en aardappelpuree met kaas er door heen.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Zwarte Woud, Utrecht

De kok

Cosette

Cosette is Cookin'

Statistieken
  • 267Maaltijden gedeeld
  • 10Volgers
  • 106Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11540Koks

34275Afhalers

91579Gerechten

200708Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde