Andijviestamppot met een Rundergehaktbal.

  • 6 / 6 Duim omhoog
  • 3 Hartje

Andijvie in een stamppot vind ik het allerlekkerst. Andijvie is cholesterol verlagend door de vezels die erin zitten. Goed voor je hart en stoelgang. Naast de vezels bevat andijvie ook kalium, vitamine B en ijzer. Heerlijk met een lekkere gehaktbal van scharrel rundvlees.

Aardappel, andijvie, spekblokjes, melk, crème fraîche, nootmuskaat, peper, zout. Rundergehakt (scharrel) aangemaakt met ui, ei, paneermeel, zout en specerijen.


29-02-16

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Victorieplein, Amsterdam

De kok

IMG 6494 225

Cucina di John (Wolkenkrabber)

Statistieken
  • 542Maaltijden gedeeld
  • 8Volgers
  • 270Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11632Koks

34540Afhalers

91354Gerechten

201296Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde