Blauwe-Kaastaart met Ingemaakte Rode Biet en Honing (naar Ottolenghi - Scully)

  • 3 / 3 Duim omhoog
  • 3 Hartje

Dit is een van de succesvolle gerechten bij Nopi Londen. Ik maak er een mooie kopie van.

De zoetzure biet die als bijgerecht geserveerd wordt is gemaakt van rode biet, knoflook, laurier, tijm, zwarte peperkorrels, suiker, rodewijnazijn en zeezout.

Voor de bodem is gebruikt: boter, geroosterde pompoenpitten,volkorenbiscuit, parmezaan.

De vulling bestaat uit prei, boter, roomkaas, crème fraîche, slagroom, knoflook, bieslook, basilicum, blauwe Valdéonkaas, gorgonzola, eieren.

Garnering: honing, truffelolijfolie, hazelnoten, basilicum.

Zondag als proef zelf gegeten. Het is echt heel erg lekker. Typisch Ottolenghi, maar net weer even anders. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

NP 211

09-01-16


Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Victorieplein, Amsterdam

De kok

IMG 6494 225

Cucina di John (Wolkenkrabber)

Statistieken
  • 542Maaltijden gedeeld
  • 8Volgers
  • 270Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12231Koks

36052Afhalers

92241Gerechten

204029Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde