Italiaanse Lasagne al Forno (naar Gino D'Acampo) met kleine salade

2# Lasagne
  • 37 / 37 Duim omhoog
  • 7 Hartje
IMG 6938

De lasagnebladen zijn uit eigen keuken en gemaakt van bloem en (scharrel)eieren. Hierdoor is de structuur van deze verse pasta romig en zacht.
De vulling bestaat uit (scharrel)rundergehakt, tomaten, ui, wortel, bleekselderij, courgette, basilicum, knoflook, rode wijn, olijfolie, peper en zout. Voor de bechamelsaus: boter, bloem, melk, Parmezaanse kaas en nootmuskaat.

Verwarm de lasagne (indien nodig) bij voorkeur in een matig hete oven, afgedekt met aluminiumfolie. Sneller verwarmen in de magnetron kan ook, maar dan voorzichtig om uitdrogen te voorkomen.

De salade wisselt van samenstelling maar o.m. tomaat, paprika, komkommer, bleekselderij, ui, bosui, olijven, feta, dressing van olijfolie, gembersiroop, (div) azijn, kruiden.

Dat wordt smullen!

Vermeld a.u.b. bij opmerkingen een indicatie van de afhaaltijd.

Een portie is circa 420 gram.

Dit succesgerecht kan je ook bestellen als het niet wordt aangeboden. Ik maak het graag voor je.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Victorieplein, Amsterdam

De kok

IMG 6494 225

Cucina di John (Wolkenkrabber)

Statistieken
  • 542Maaltijden gedeeld
  • 8Volgers
  • 270Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11858Koks

34966Afhalers

91566Gerechten

202069Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde