Italiaanse Lasagne al Forno (naar Gino D'Acampo)

4# Lasagne
  • 7 / 7 Duim omhoog
  • 4 Hartje
lasagne

De lasagnebladen zijn uit eigen keuken en gemaakt van bloem en (scharrel)eieren. Daardoor is de structuur van deze verse pasta romig en zacht.
De vulling is bestaat uit (scharrel)rundergehakt, tomaten, ui, wortel, bleekselderij, courgette, chilipeper, basilicum, knoflook, rode wijn, olijfolie, peper en zout. Voor de bechamelsaus: boter, bloem, melk, Parmezaanse kaas en nootmuskaat.

Verwarm de lasagne (indien nodig) bij voorkeur in een matig hete oven, afgedekt met aluminiumfolie. Sneller verwarmen in de magnetron kan ook, maar dan voorzichtig om uitdrogen te voorkomen.

Bij het aanbod van vandaag is geen salade inbrepen.

Dat wordt smullen!

Een portie is circa 420 gram.

Dit succesgerecht kan je ook bestellen als het niet wordt aangeboden. Ik maak het graag voor je.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Victorieplein, Amsterdam

De kok

IMG 6494 225

Cucina di John (Wolkenkrabber)

Statistieken
  • 542Maaltijden gedeeld
  • 8Volgers
  • 270Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11632Koks

34541Afhalers

91355Gerechten

201296Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde