Cucina Rosa

na een enige tijd afwezig. Wil ik weer wat meer gaan aanbieden. Ik ben bezig ook mijn profiel weer te veranderen. Door gezondheidsredenen moet ik suikervrij gaan eten. Dit houdt ook in geen snelle koolhydraten. Ik ben druk bezig geweest met recepten en ook desserts te maken suikervrij en dergelijke. Deze zul je vanzelf weer tegen komen op mijn profiel. Ze zijn erg lekker! En gezond dus haha.

Ik heb me ondertussen zo ingelezen dat mocht je een allergie hebben of intolerantie laat he me dan weten. Ik kan dan is kijken wat de mogelijkheden zijn.

Koken is voor mij een ontspanning. Maar ook een uitdaging om van iets simpels toch iets lekkers te maken. Ik werk het liefst met zo veel mogelijk verse kruiden en ingrediënten. Je zult geen pakjes en potjes bij mij in de kast tegen komen. En ik hou enorm van gezond (&slank) eten.

Bedankjes

  • ik slagharen

    Dit was voor mij de eerste keer dat ik Gnocchi heb gegeten. Ik vond het super lekker!
    alles smaakte prima en er was niet iets wat extreem overheerste. Het zal ook niet de laatste keer zijn dat ik dit ga ophalen bij deze top-chef :)
    Dit is een aanrader voor iedereen die is wat anders wil proberen.

    groetjes martin.

    martinos schreef op  over Gnocchi met ricotta selderij en champignons

  • ik slagharen

    Ik vond het eten echt super lekker!
    Normaal ben ik niet echt een fan van spinazie maar dit was geweldig lekker en goed vullend! had aan 1 portie meer dan genoeg dat kan ik van een supermarkt lasagne niet zeggen.
    Dit was de 1e maar zeker niet de laatste keer dat ik de lasagne kom halen.

    Groetjes, Martin.

    martinos schreef op  over Spinazie ricotta lasagne

  • Het was erg lekker en de hoeveelheid was goed.

    Nynkita schreef op  over Pasta Puttanesca maar dan anders

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 177Maaltijden gedeeld
  • 9Volgers
  • 71Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik heb lekkere Bonduelle Bonenburgers gedeeld met mijn buurtgenoten!
  • Ik heb maaltijden met rode puntpaprika aangeboden van 26 mei tot en met 1 juni!
  • Witlofweek van 7 tot en met 13 april

Like Thuisafgehaald

12215Koks

36088Afhalers

92222Gerechten

204212Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde