De Buuf Rebecca van hiernaast

Zwart - wit profielfoto
Bami met huisgefrituurde kroepoek foto
HACCP certificaat RA Kok

  Hoi lieve buren,

  Ik ben Rebecca en inmiddels alweer 43 zomers jong.

  Koken doe ik sinds mijn 10e, gezellig altijd met vaders die het ook altijd leuk vond om in de keuken te staan. En de mooiste en lekkerste gerechten en hapjes kon maken en opmaken..

  Heb ook veel ervaring opgedaan in o.a. Het Crown Plaza Hotel, Kok, manager, leidinggevende geweest in verschillende zaken waaronder : Grootmoeders pannenkoekenhuis, bedrijfsrestaurant bij de Dell, restaurant Dorrius bekend van Hendrika's haring en Ovidius in de Magna Plaza bij de Dam..

  Ook heb ik voor verschillende bedrijven de website's, menu kaarten, HACCP schoonmaaklijsten in orde gemaakt. En veelal met de vertegenwoordigers gebabbeld waar ik veelal nieuwe producten, parasols, bar producten, en kleding etc. kreeg om te promoten...

  Ik hou erg veel van de Surinaamse en Indonesische keuken en de cultuur. Heb ook voor een Indonesische cateringbedrijf gewerkt en mijn ex en mijn beste vriendin is Surinaams dus ik kan dat ook echt koken. En gebruik dan ook lekker veel verse kruiden oa. knoflook, 5-spices, maggi-blokjes en de one and only lady de Madame Jaenet, gember, sereh en veel meer lekkere kruiden. Ik hou ook van volle smaken..

  Ik maak de meeste gerechten met kip, kalkoen of vis. Mag helaas sinds een paar jaartjes geen rood vlees meer eten ivm mijn darmen die niet meer in orde zijn. Maar wil je een lekkere grootmoeders gehaktbal een heerlijke hachee of een lekker varkenshaasje...... Gewoon vragen. Pik ik een klein hapje, moet toch proeven ;)

  En ik werk meestal met verse, biologische producten die ik éénmaal in de week haal op de bio-markt.

  Ben weer lekker actief en beloof dat er veel lekkere happen voorbij zullen komen.
  En heb je een keer trek in....... Gewoon even mailen becky1974smile@gmail.com en vragen. Of bellen / liefst per whatapp op nummer is 0617263335

  Tot gauw lieve buren bij mij in het hartje van Amsterdam.
  Lieve groetjes,

  Rebecca Kok ( al 43 jaar mijn achternaam ) hoe leuk.

  Bedankjes

  Afhaallocatie

  Google Map

  Hekelveld, Amsterdam

  Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

  Statistieken

  • 577Maaltijden gedeeld
  • 24Volgers
  • 221Bedankjes ontvangen

  Badges

  • Ik heb met de landelijke kalfsvleesactie meegedaan!

  Like Thuisafgehaald

  12164Koks

  35807Afhalers

  92225Gerechten

  203366Ontmoetingen

  Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde