De Buuf Rebecca van hiernaast

Zwart - wit profielfoto
Bami met huisgefrituurde kroepoek foto
HACCP certificaat RA Kok

    Hoi lieve buren,

    Ik ben Rebecca en inmiddels alweer 43 zomers jong.

    Koken doe ik sinds mijn 10e, gezellig altijd met vaders die het ook altijd leuk vond om in de keuken te staan. En de mooiste en lekkerste gerechten en hapjes kon maken en opmaken..

    Heb ook veel ervaring opgedaan in o.a. Het Crown Plaza Hotel, Kok, manager, leidinggevende geweest in verschillende zaken waaronder : Grootmoeders pannenkoekenhuis, bedrijfsrestaurant bij de Dell, restaurant Dorrius bekend van Hendrika's haring en Ovidius in de Magna Plaza bij de Dam..

    Ook heb ik voor verschillende bedrijven de website's, menu kaarten, HACCP schoonmaaklijsten in orde gemaakt. En veelal met de vertegenwoordigers gebabbeld waar ik veelal nieuwe producten, parasols, bar producten, en kleding etc. kreeg om te promoten...

    Ik hou erg veel van de Surinaamse en Indonesische keuken en de cultuur. Heb ook voor een Indonesische cateringbedrijf gewerkt en mijn ex en mijn beste vriendin is Surinaams dus ik kan dat ook echt koken. En gebruik dan ook lekker veel verse kruiden oa. knoflook, 5-spices, maggi-blokjes en de one and only lady de Madame Jaenet, gember, sereh en veel meer lekkere kruiden. Ik hou ook van volle smaken..

    Ik maak de meeste gerechten met kip, kalkoen of vis. Mag helaas sinds een paar jaartjes geen rood vlees meer eten ivm mijn darmen die niet meer in orde zijn. Maar wil je een lekkere grootmoeders gehaktbal een heerlijke hachee of een lekker varkenshaasje...... Gewoon vragen. Pik ik een klein hapje, moet toch proeven ;)

    En ik werk meestal met verse, biologische producten die ik éénmaal in de week haal op de bio-markt.

    Ben weer lekker actief en beloof dat er veel lekkere happen voorbij zullen komen.
    En heb je een keer trek in....... Gewoon even mailen becky1974smile@gmail.com en vragen. Of bellen / liefst per whatapp op nummer is 0617263335

    Tot gauw lieve buren bij mij in het hartje van Amsterdam.
    Lieve groetjes,

    Rebecca Kok ( al 43 jaar mijn achternaam ) hoe leuk.

    Bedankjes

    • TOP TOP TOP, had er al weer zo zin in.
      Deze week weer, PLEASE? Alleen kan je er een keer........
      De heerlijke satesaus er weer bij doen.
      DANK!!!

      Dibbus schreef op  over Surinaamse bami....

    • Jaaaaaaaaaa, echt wel weer zoals altijd...... TOP
      Wou bestellen voor vandaag en zag dat ik je voor de laatse keer,
      nog niet had bedankt. En wat een heerlijke spontane meid ben jij.
      Door blijven gaan zo, voor jou rij ik naar het Centrum!

      Dibbus schreef op  over Surinaamse bami....

    • Zeker niet verwacht met die Tahin, maar gewoonweg super!
      Jij kan koken met smaak en LIEFDE, ga zo door !!!

      Dibbus schreef op  over KIP in TAHIN SAUS met SINASAPPEL & MINI PAK CHOI met SESAM

    • Rebecca, dit was weer super lekker, zoals altijd!
      Ook dat sausje met kokos was een lekkere verassing.
      Tot gauw weer buuffie :)

      DJ Kelsey Amsterdam schreef op  over Surinaamse bami....

    • Ja, was weer lekker Becca,
      zoals gewoonlijk ook weer genoeg ;)
      En veel smaken... Kell

      DJ Kelsey Amsterdam schreef op  over Surinaamse bami....

    • YES YES YES, en mijn moeder...

      Dit is anders dan mijn bami, heerlijk!!

      Dank, moeder van Kelsey

      DJ Kelsey Amsterdam schreef op  over Surinaamse bami....

    • Rebecca, het was weer heerlijk! En wat een grote portie! De kroepoek smaakte er erg lekker bij. Dank en tot de volgende keer.

      jam jam! schreef op  over Spaanse pompoenstoof met chorizo en salami...

    • hoi Rebecca, de Spaanse Stoof was heerlijk! Vooral de gegrilde pompoen was verrukkelijk, en de smakencombi was fantastisch. Ik heb er van genoten, tot een volgende keer. Groetjes R.

      belladona schreef op  over Spaanse pompoenstoof met chorizo en salami...

    • Heerlijk! Zo lekker die pompoenstoof :-D bedankt weer en een fijne zonnige dag!

      Vienna schreef op  over 12 groentes pasta (penne) met gehakt, 2 soorten kaas en een stuk citrus meloen...

    • Dag Rebecca, het was inderdaad een bijzondere en ... heerlijke combinatie. Geweldige saus. Mijn zoon heeft gesmuld!

      Inge B schreef op  over KIP in TAHIN SAUS met SINASAPPEL & MINI PAK CHOI met SESAM

    Afhaallocatie

    Google Map

    Hekelveld, Amsterdam

    Geverifieerde gebruiker

    • Gegevens gecheckt
    • Facebook gekoppeld
    • Tevreden afhalers

    Statistieken

    • 577Maaltijden gedeeld
    • 24Volgers
    • 221Bedankjes ontvangen

    Badges

    • Ik heb met de landelijke kalfsvleesactie meegedaan!

    Like Thuisafgehaald

    11928Koks

    35090Afhalers

    91712Gerechten

    202245Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde