De Buurvrouw Kookt Over

De buurvrouw (2)
Ingredienten Spaanse stoofpot
IMG 1820

  Eten koken is iets wat ik met heel veel plezier doe en zeker als ik dat ook voor anderen mag doen.

  Dat ik hier op de site sta, heeft vooral te maken met dat ik graag nieuwe recepten verzin of uit kookboeken kook, welke ik niet zo snel voor mezelf of voor 2 personen zal maken, maar die ik wel verschrikkelijk lekker vind. of mij heerlijk lijken.
  Eten ontdekken doe je niet in je eentje....

  Ik kook ook graag traditionele gerechten, bijvoorbeeld allerlei stoofpotjes en stampotten, Paella en andere familiegerechten etc. etc. Eigenlijk teveel om op te noemen.
  Gerechten uit allerlei windstreken, ik draai mijn hand er niet voor om. Maar vind het wel altijd een uitdaging er mijn eigen draai aan te geven.

  Een belangrijk detail om te vertellen is. dat ik met verse producten kook en zelf kruiden samenstel. Geen instant pakjes, zakjes of dat soort gedoe.
  Ik doe de boodschappen en ga aan de slag...dus alles vers gesneden, geschild, gefileerd en gepeld en geperst.

  Bij vragen over een gerecht, (bijvoorbeeld bij allergie of bang bent dat er een ingrediënt in zit wat je echt niet lust) mag je altijd contact met mij opnemen..Dit kun je doen door mij te mailen of te bellen /.Whatsappen.(gegevens onder dit profiel)

  Kookverzoeken zijn altijd welkom, want dan kan ik misschien iets koken waar ik op dat moment ook best trek in heb. Ook als je te laat bent om te bestellen, kun je altijd een poging doen mij nog te contacten. Vaak is daar wel een mouw aan te passen. en kan ik de datum op de site wijzigen, zodat je alsnog kunt bestellen.

  Mocht je meer porties willen bestellen dan dat ik op een dag aanbied, bijvoorbeeld omdat je allerlei vrienden uitnodigt maar te lui bent om te koken, dan is het verstandig mij daar ruim van te voren over te contacten. Dan zal ik de porties aan moeten passen op de site.

  Als je een gerecht op komt halen, is het fijn als je in het kader van ''Milieubewust:" zelf je bakje(s)/pannetje(s) meebrengt,
  Ik reken voor een bakje 0,15 cent.

  Dus buurtje, ik zou zeggen,...Waag het erop! Probeer het uit, Ik vind het in ieder geval heel leuk om voor je te mogen koken.

  Mijn thuisafgehaald vuurdoop twee weken geleden "Ëen flinke pan Paella" heeft leuke bedankjes gehad, waar ik best trots op ben. Voor meer foto's van gerechten, want deze komen hier niet altijd tot hun recht, kun je mijn Instagram checken.

  Een hartelijke groet van de Buurvrouw.

  Email: debuurvrouwkooktover@outlook.com
  Whatsapp/Tel: 06 85 88 27 28
  Instagram: de_buurvrouw_kookt_over

  Aanbod op verzoek

  Bedankjes

  Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

  Statistieken

  • 16Maaltijden gedeeld
  • 2Volgers
  • 7Bedankjes ontvangen

  Like Thuisafgehaald

  12206Koks

  36188Afhalers

  92011Gerechten

  204742Ontmoetingen

  Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde