Ikan pedis met sajoer tomaat

  • 1 / 1 Duim omhoog
  • 1 Hartje

Dit recept heb ik uit de Indonesische kookbijbel van Bep Vuyck, de grande dame van de Indonesische keuken
in Nederland.
De vis wordt lekker scherp een nachtje gemarineerd. De tomaten wordt gegaard in een boemboe van ui, knoflook
wat trassi en sambal oelek en wat aangelengd met visbouillon. Heerlijk bij zilvervliesrijst

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Maaltijdverzoek indienen

Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

Prijs per portie: Prijs per portie  4,15

Verzoek indienen

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

haydnlaanl, Groningen

De kok

foto voor thuisafgehaald (3)

de kookgodin

Statistieken
  • 96Maaltijden gedeeld
  • 8Volgers
  • 33Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11863Koks

34975Afhalers

91582Gerechten

202089Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde