Boeuf Bourguignon uit de slowcooker met rijst of bloemkoolrijst

5# Maaltijd

    Wie heeft er nog tijd om de pan urenlang te laten sudderen, zodat je superzacht vlees krijgt? Zodat alle smaken "familie" van elkaar worden en een heerlijk complexe geur ontstaat?
    Kom je er niet aan toe? Ik wel! En jij kunt er ook van mee eten.
    Naar keuze met basmati rijst of bloemkoolrijst.

    #lekkerslowcooken #beterlevenvlees #koolhydraatarmalsjebloemkoolkiest #neemjeeigenbakjesmee

    Afhaalmomenten

    Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

    Deel dit gerecht

    De kok

    20180907 111009

    Eet mee met Siets

    Hoi, Ik ben Sietske. Ik werk in de hotellerie en naast zeilen ben ik dol op koken en bakken.
    Ik ho...

    Statistieken
    • 43Maaltijden gedeeld
    • 4Volgers
    • 9Bedankjes ontvangen

    Meer gerechten van deze kok ›

    Like Thuisafgehaald

    11622Koks

    34512Afhalers

    91339Gerechten

    201252Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde