Auberginetaartje met mozzarella & linzen-tomatensalade

  • 1 / 1 Duim omhoog
DSCF4541

Het recept van de "Pasticcio di Melanzane" komt grotendeels uit kookboek Vegeterranean. Ingrediënten: aubergine, mozzarellakaas, ei, schapenkaas, olijfolie, kappertjes, platte peterselie, knoflook en oregano.
In de linzen-tomatensalade o.a.: zwarte linzen, geroosterde tomaten, olijfolie, sla-uitje.

Alle ingrediënten biologisch.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

DSCF3762

Em kookt lekker bio en vega

Ik kook/eet al jarenlang met plezier en smaak vegetarisch en biologisch. Daarbij gebruik ik zo vee...

Statistieken
  • 227Maaltijden gedeeld
  • 6Volgers
  • 108Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11540Koks

34275Afhalers

91580Gerechten

200708Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde