Ethiopische wortelsoep & meergranenpistolet met linzen-walnotenpaté

  • 1 / 1 Duim omhoog
  • 1 Hartje
DSCF4594

De wortelsoep is gekruid met berberé( = pittig Ethiopisch specerijenmengsel) en bevat verder o.a. verse gember, tomatenpuree en zoete aardappel. Bovenop komt roomyoghurt en vers korianderblad.

Het versafgebakken stokbroodje wordt belegd met vegetarische paté, waarin o.a. groene linzen , walnoten, kastanjechampignons, verse kruiden als tijm en rozemarijn, (klein beetje) cognac, tamari en citroen.

M.u.v. zoete aardappel en cognac zijn alle ingrediënten biologisch.

De soep is gebaseerd op een recept van Celia Brooks Brown. De paté is grotendeels volgens recept van David Lebovitz/Rebecca Leffler.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

DSCF3762

Em kookt lekker bio en vega

Ik kook/eet al jarenlang met plezier en smaak vegetarisch en biologisch. Daarbij gebruik ik zo vee...

Statistieken
  • 227Maaltijden gedeeld
  • 6Volgers
  • 108Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11535Koks

34260Afhalers

91543Gerechten

200656Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde