Argentijnse empanadas van biologisch rundergehakt met chimichurri

Naar Argentijns familierecept. Ik maakte deze empanadas als kind al met mijn ouders, omdat mijn vader in Argentinië is opgegroeid.
Empanadas zijn heerlijke pasteitjes die in Argentinië als borrelhapje of als onderdeel van de maaltijd worden gegeten. De empanadas zijn gevuld met o.a. biologisch rundvlees, rode paprika, olijven, ui, rozijnen, en verschillende kruiden. Je krijgt er zelfgemaakte chimichurri bij, een fris en pittig sausje met verse kruiden.
1 portie bestaat uit 3 empanadas, genoeg voor een lichte eter.
Afhaalmomenten
Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan.
Bedankjes
De kok

Esther en Thomas
Mijn vriend Thomas en ik houden enorm van koken, en koken vaak voor een hele familie, terwijl wij sl...
- 294Maaltijden gedeeld
- 8Volgers
- 87Bedankjes ontvangen
12227Koks
36238Afhalers
92068Gerechten
204874Ontmoetingen
Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde