Argentijnse empanadas van biologisch rundergehakt met chimichurri

  • 3 / 3 Duim omhoog
  • 1 Hartje
IMG 20170326 182425 035

Naar Argentijns familierecept. Ik maakte deze empanadas als kind al met mijn ouders, omdat mijn vader in Argentinië is opgegroeid.

Empanadas zijn heerlijke pasteitjes die in Argentinië als borrelhapje of als onderdeel van de maaltijd worden gegeten. De empanadas zijn gevuld met o.a. biologisch rundvlees, rode paprika, olijven, ui, rozijnen, en verschillende kruiden. Je krijgt er zelfgemaakte chimichurri bij, een fris en pittig sausje met verse kruiden.

1 portie bestaat uit 3 empanadas, genoeg voor een lichte eter.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Marnixstraat, Amsterdam

De kok

10549978 739467032775999 9180630159787483051 o

Esther en Thomas

Mijn vriend Thomas en ik houden enorm van koken, en koken vaak voor een hele familie, terwijl wij sl...

Statistieken
  • 294Maaltijden gedeeld
  • 8Volgers
  • 87Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11642Koks

34572Afhalers

91403Gerechten

201347Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde