Aubergine in Sichuan-stijl en Chinese stijl geroerbakte aardappelreepjes met groene paprika en rijst

  • 1 / 1 Duim omhoog
IMG 20150905 193254

Tijdens onze reis in China afgelopen maand hebben wij heerlijke gerechten geproefd. Eén van onze lievelingsgerechten was een auberginegerecht uit Sichuan, van zachte aubergines in een saus van o.a. gember, knoflook, chilipeper, wat suiker en rijstazijn. Dit gaan we vanavond zelf koken!

Daarbij licht in azijn ingelegde aardappelen op Chinese wijze in dunne reepjes met reepjes groene paprika, geroerbakt met wat chilipeper in sesamolie. Dit gerecht hebben wij overal in China gegeten en is een gerecht dat door elke familie in China regelmatig wordt gegeten naast andere gerechten.

Geserveerd met biologische zilvervliesrijst.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Marnixstraat, Amsterdam

De kok

10549978 739467032775999 9180630159787483051 o

Esther en Thomas

Mijn vriend Thomas en ik houden enorm van koken, en koken vaak voor een hele familie, terwijl wij sl...

Statistieken
  • 294Maaltijden gedeeld
  • 8Volgers
  • 87Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12238Koks

36080Afhalers

92257Gerechten

204099Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde