Eugenie

Als trouw lid van de slowfoodbeweging wil ik mensen graag laten proeven van mijn maaltijden Mijn voorkeur is de mediterrane keuken, met een sterke voorkeur voor Italie, maar ook Spanje, Frankrijk en het Midden Oosten hebben veel heerlijke gerechten die de moeite waard zijn. Voorop staat dat ik kook met dagverse producten en zoveel mogelijk biologisch.
Ik kook nu al een hele tijd voor Thuisafgehaald.nl bij voorkeur op dinsdag en heb inmiddels een vast kern afhalers en een groep die af en toe komen.
Op verzoek kan ik ook op een andere dag koken, maar dan even kijken of mijn agenda het toelaat, maar vraag gerust. Suggesties voor favoriete gerechten mag ook altijd.


Bedankjes

  • Eugènie, het was heerlijk!

    Van der Maesen schreef op  over Kip met gekaramelliseerde kweeperen, rijst en gemengde salade

  • Hondje - Je bent trendy  ZOOM

    Het was een bijzondere en erg lekkere combinatie!
    Het zoete en zure van de peertjes met de kip en rijd is een goede combi.
    De dressing bij de salade was lekker fris (en ik geloof met beetje citroen?).
    Zeker voor herhaling vatbaar!

    Qtje schreef op  over Kip met gekaramelliseerde kweeperen, rijst en gemengde salade

  • Hallo Eugenie,

    Wat een verrassing! Kweeperen had ik nog nooit gegeten. Een fijne manier om ermee kennis te maken.
    De volgende keer ben ik weer van de partij.

    Anniemaria schreef op  over Kip met gekaramelliseerde kweeperen, rijst en gemengde salade

Afhaallocatie

Google Map

Bekkerveld , Heerlen

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 1176Maaltijden gedeeld
  • 38Volgers
  • 213Bedankjes ontvangen

Like Thuisafgehaald

12230Koks

36248Afhalers

92089Gerechten

204911Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde