Eugenie

Als trouw lid van de slowfoodbeweging wil ik mensen graag laten proeven van mijn maaltijden Mijn voorkeur is de mediterrane keuken, met een sterke voorkeur voor Italie, maar ook Spanje, Frankrijk en het Midden Oosten hebben veel heerlijke gerechten die de moeite waard zijn. Voorop staat dat ik kook met dagverse producten en zoveel mogelijk biologisch.
Ik kook nu al een hele tijd voor Thuisafgehaald.nl bij voorkeur op dinsdag en heb inmiddels een vast kern afhalers en een groep die af en toe komen.
Op verzoek kan ik ook op een andere dag koken, maar dan even kijken of mijn agenda het toelaat, maar vraag gerust. Suggesties voor favoriete gerechten mag ook altijd.


Bedankjes

  • Heerlijk gekruid, precies zoals ik het lekker vind. En die muntyoghurt, jammie! Werkelijk zalig!!!

    karasensa schreef op  over Gevulde paprika

  • Die quiche was meer dan lekker!!!!, Hoe krijg je zo'n prachtige dunne korst?!Om van de inhoud nog maar te zwijgen! Op die manier is het heerlijk om vegetarisch te eten.....dank je wel en fijne feestdagen, Wiepkje

    Hammetje schreef op  over Groentequiche met 3 soorten kaas en wortelsalade

  • Hartelijk bedankt voor de lekkere maaltijd.

    Tot volgende keer.

    elly.vanos@facebook.com schreef op  over Lasagne met venkel, prei en Gorgonzola

  • Hondje - Je bent trendy  ZOOM

    Lekker sappig vlees en heerlijk gekruide roomsaus! een blijvertje!

    Qtje schreef op  over Kuikendijfilet met mi-cuit tomaatjes in een heerlijke saus en pasta

  • Hondje - Je bent trendy  ZOOM

    Lekkere en goed gevulde Quichekes.

    Qtje schreef op  over Quiche met broccoli en fetah met worteltjessalade

  • Wat een verwennerij! Een smakelijke kennismaking met dit initiatief. Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.

    AnnetB schreef op  over Gehaktballetjes in tomatensaus met gestoofde zilveruitjes

  • Echt heel lekker! Dank je wel, vooral de galette vond ik verrassend lekker

    Hammetje schreef op  over Galette met zoete aardappel, geitenkaas en pompoenpitjes met rode bietjessalade zoetzuur

  • Het was heerlijk, Eugenie!

    marijke t schreef op  over Komkommersalade

  • Zo at ik artisjok nog nooit Eugenie....heeeeerlijk...met lekker gekruide rijst erbij..
    Voor mij een echte aanrader

    dautze schreef op  over Artisjokbodem uit de oven met ricotta, kaas en fijngesneden groenten met Portugese rijst

  • Eugenie, het was echt superlekker! Dat mag je vaker maken.

    Anniemaria schreef op  over Artisjokbodems gevuld met gehakt met Portugese rijst

Afhaallocatie

Google Map

Bekkerveld , Heerlen

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 1144Maaltijden gedeeld
  • 37Volgers
  • 209Bedankjes ontvangen

Like Thuisafgehaald

11540Koks

34277Afhalers

91587Gerechten

200712Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde