Mississipian Marshmallow Pie (met zoete aardappel) HELE TAART

    Mississippian-Marshmallow-Pie-foodnotesenco

    Een typisch Missisippiaans Thanksgiving-recept - met een ietwat decadente draai. Perfect bij Hollandse herfstweer!

    Zoete aardappel in je taart - het klinkt wat vreemd. Maar als je één hapje proeft, ben je verkocht… De smeuïge koekbodem, gecombineerd met een rijke vulling van zoete aardappel (ja, echt!), gecondenseerde melk en kardemom, kaneel, kruidnagel en gember en afgetopt met een melted marshmallow-topping geven je een instant moodboost. Ideaal voor wie door regenbui en windhoos heeft gefietst en wel een oppepper kan gebruiken!

    Gemaakt van geredde biologische zoete aardappels, dus ook nog goed voor je karma :-)

    Afhaalmomenten

    Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

    Maaltijdverzoek indienen

    Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

    Prijs per portie: Prijs per portie  10,00

    Verzoek indienen

    Deel dit gerecht

    De kok

    Diana-Van-Ewijk-Soephoofd

    Food, notes & co

    Hoi! Wij zijn Diana en Arabella, en wij redden momenteel, samen met onze compangen, en hopelijk met ...

    Statistieken
    • 3Maaltijden gedeeld

    Meer gerechten van deze kok ›

    Like Thuisafgehaald

    11632Koks

    34541Afhalers

    91355Gerechten

    201296Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde