Gepassioneerd hobbykok
Geïnspireerd door gezond eten met het gebruik van verse groenten, van de wekelijkse zaterdagse markt en mijn eigen moestuin in combinatie met mijn werk als cateringmedewerker en hobby kok, heb ik een uit de hand gelopen passie voor eten (én drinken)
Mijn grootste passie is de Mediterrane keuken. In de afgelopen 10 jaar ben ik actiever geworden met deze keuken. Als sportieve fietser ben ik al in heel wat delen van Frankrijk, Spanje en Italië geweest. Ik kijk ook verder dan die landen; Turkije en Marokko zijn landen waarvan ik veel gerechten maak.
Vanaf eind 2017 is daar de m.n. vegetarische Libanese keuken bij gekomen. En nu heb ik mij op het Indias koken gestort. Koken met veel verschillende kruiden vraagt soms om improvisatie... en dat maakt het zo leuk.
Variërend van antipasti/mezze/tapas tot Libanese dadeltruffels of een Marokkaanse pompoensoep.
Ik ben grensverlengend bezig; dat kan ook een heerlijke draadjesvleesschotel op Hongaarse wijze zijn, of een Ayuverdisch toetje op basis van wortel & gecondenseerde melk.
Eten is samen koken, genieten en relaxen.
Nu nog: bij afhalen, graag zelf een tupperware bakje, bord, pannetje of schaal meenemen,heb zelf geen plastic cateringbakjes (ivm het milieu!) Mocht je een bakje vergeten zijn, heb ik uiteraard altijd wel een vervangend bakje om je de maaltijd in mee te geven! Binnenkort wil ik die service wel gaan verlenen, maar dan wel milieubewust afbreekbaar...
Aanbod op verzoek
-
Een Hollands gerecht gemengd met een Italiaans accentje: beignets van pompoen, wat frisse citroenrasp en provençaalse kruiden en vervolgens gefrituurd. 1...
-
Opgerolde & gevulde rolletjes deeg; met cranberries, amandelpoeder, rozijnen, basterdsuiker, bestrooid met poedersuiker. Wordt gemaakt per 12-16 stuks
-
Een heerlijk gemarineerd en gegrild kippenboutje gecombineerd met een honingzoete sinaasappelsaus en gegrilde venkel. Eén van mijn gezondste Libanese...
-
Gevulde deeghapjes (Samosa vorm), met kikkererwten, mozzarella, op smaakgebracht met een Midden-Oosterse mix van za' atar (tijm,oregano,sumak en...
-
Zelfgemaakte seitan (van bloem), gekruid op verzoek met bijv. rode wijn, Marokkaanse kruiden, curry, e.d. Portie is ca. 300 gram. Dit is voldoende voor 4...
Bedankjes
Geverifieerde gebruiker
- Gegevens gecheckt
- Facebook gekoppeld
- Tevreden afhalers
Statistieken
- 10Maaltijden gedeeld
- 9Volgers
- 8Bedankjes ontvangen
Badges
Op zoek naar catering?
12232Koks
36253Afhalers
92103Gerechten
204928Ontmoetingen
Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde