Happas Catering

941214 488817251201026 516146171 n
cataplana
poke

    Mijn passie is koken. Ik kook op mijn gevoel en bedenk veel zelf. Door het verzamelen en uitwisselen van recepten, het veelvuldig bijwonen van diverse kookworkshops en het organiseren van etentjes met vrienden kan ik elke dag met mijn grootste hobby bezig zijn: koken. Voordat ik gerechten opneem in thuisafgehaald zijn deze uitgebreid geproefd door kritische en zeer ervaren eters en liefhebbers van de ambachtelijke, exclusieve keuken.

    Ook heb ik veel inspiratie opgedaan tijdens mijn vele reizen door Azië maar ook in Europa. Belangrijkste vind ik dat de basisingrediënten goed zijn. Het is de kunst van het weglaten. Ik wil dat mensen echt de puurheid van de ingrediënten proeven.

    Alle maaltijden worden met liefde en aandacht voor detail gemaakt en ik gebruik uitsluitend dagverse produkten, zodat je ze ook kunt invriezen. Ik maak geen gebruik van pakjes of potjes maar maak alles zelf. Ik gebruik zoveel mogelijk biologische en seizoensgebonden produkten.

    Ik werk hygiënisch en volgens HACCP regels.
    Als ik je maaltijd een dag moet bewaren, koel ik terug op de juiste manier en label het bakje met data.

    Allergeneninformatie:
    Omdat het onmogelijk is om bij ophalen van mijn maaltijden nog in te spelen op allergenen verzoek ik je vriendelijk om van te voren met mij contact op te nemen om na te gaan of er een allergeen in jouw gerecht verwerkt is.

    Alsjeblieft zelf bakjes meenemen: wij hebben zelf wel bakjes maar vragen daar 50 cent voor.

    Ook beschikbaar voor feestelijke catering!


    Met smakelijke groetjes, Happas

    Bedankjes

    • 20190107 132805

      Super lekkere maaltijd. Frietjes helemaal overgehouden dus volgende keer ga ik aangeven dat een extra stukje brood ook prima is ipv frietjes. Een echte aanrader deze visschotel!

      Petra & Kees schreef op  over Zarzuela de pescado (Spaanse visschotel)

    • Hoi Mirjam,

      En ook de gevulde aubergine van vorige week smaakte weer heerlijk. Dank, dank, dank!

      Gr. Jasper.

      Jasper DH schreef op  over Gevulde aubergine

    • Hoi Mirjam,

      Ook de Chinese honingkip was weer erg lekker. Dank je wel nog!

      Gr. Jasper.

      Jasper DH schreef op  over Chinese honingkip

    • Hoi Mirjam,

      Dank nog voor de lekkere courgettelasagne! Hij smaakte uitstekend.

      G. Jasper.

      Jasper DH schreef op  over Courgettelasagne met ricotta

    • Lekkere combinatie van Thaise gerechten.

      marvis schreef op  over Thaise maaltijd

    • Hoi Mirjam,

      De Thaise maaltijd van vorige week was heerlijk. Het kokossoepje was wel behoorlijk pittig, maar niet minder lekker. Dank je wel nog daarvoor en fijne vakantie!


      Gr. Jasper.

      Jasper DH schreef op  over Thaise maaltijd

    • Heerlijk gesmikkeld!

      zeilmaatje schreef op  over Amerikaanse Kip Jambalaya

    • Inderdaad erg lekker Mirjam!

      marvis schreef op  over Risotto met wortel, bleekselderij en garnalen

    • Hoi Mirjam,

      Nog bedankt voor de hoerige pasta ;-) van vorige week! Hij was erg lekker. Geniet van het mooie weer!


      Gr. Jasper.

      Jasper DH schreef op  over Spaghetti alla puttanesca

    • DSC 0357

      Erg lekker gegeten! Fijn ff zelf niet gekookt. Dankjewel mirjam.

      willy kookt (ook PALEO) schreef op  over Marokkaanse lamsstoofschotel met pruimen en amandelen.

    Geverifieerde gebruiker

    • Gegevens gecheckt
    • Facebook gekoppeld
    • Tevreden afhalers

    Statistieken

    • 2954Maaltijden gedeeld
    • 53Volgers
    • 986Bedankjes ontvangen

    Badges

    • Ik heb meegedaan met de 'wie maakt de lekkerste rollade van Nederland?"actie!
    • Ik heb gekookt tijdensde Purple Pride mini-mix week!
    • Ik heb van 3 t/m mei Fair Trade maaltijden aangeboden tijdens de World Fair Trade Week!
    • Witlofweek van 7 tot en met 13 april

    Like Thuisafgehaald

    11536Koks

    34264Afhalers

    91548Gerechten

    200670Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde