Ivana Kookt

RIMG3923

Mijn naam is Ivana Faber. Ik ben geboren in Tsjechië en kwam ruim 12 jaar geleden naar Nederland om alles over natuurlijk koken en een natuurlijke levensstijl te leren.



Van 1999 tot 2001 volgde ik een intensieve training aan het Kushi instituut te Amsterdam. Tijdens en na deze studie werkte ik als chef in de keuken van restaurant Deshima.



Sindsdien kook ik regelmatig voor cursussen, groepen, gezinnen en singles. Daarnaast geef ik privé en groeps- kooklessen en bereid ik take-away lunches en diners.



Waar ik tijdens mijn studie veel mee in aanraking ben gekomen, is wat voor specifieke werking natuurlijke ingrediënten, zoals groenten, fruit, granen, bonen en zeegroenten hebben in ons lichaam. Deze kennis is niet alleen heel interessant maar ook nuttig en dat wil ik graag doorgeven in mijn lessen.



Ik woon met mijn man en twee kinderen in Alkmaar.

Bedankjes

  • lekker. Goed stevige rol, vegetarische vulling, de bruine rijst heeft net iets meer smaak dan witte.
    Maak je nog meer vegetarische gerechten, Ivana?

    Bellamar schreef op  over bruine rijst sushi met tofu (bio+)

Afhaallocatie

Google Map

Sloestraat, Alkmaar

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 2Maaltijden gedeeld
  • 4Volgers
  • 1Bedankje ontvangen

Badges

  • Ik heb met Bio+ producten een heerlijk feestmaal gekookt!

Like Thuisafgehaald

12227Koks

36238Afhalers

92066Gerechten

204871Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde