Amandel-kokostaart met bosbessen

    Dit is weer een recept van Yotam Ottolenghi, uit Sweet. Het is een taart of cake op basis van amandelmeel en kokos (maar er zit ook tarwebloem in, dus niet glutenvrij), en met aardig wat verse bosbessen en geschaafde amandelen. (Bevat ook suiker, ei en boter.) Een lekkere combinatie, al zeg ik het zelf. Je kunt deze taart warm of koud (kamertemperatuur) eten, puur of met slagroom of vanilleijs. Ofwel in combinatie met wat ander vers fruit. En hij kan zowel dessert zijn als bij de thee of koffie geserveerd worden. Kortom, een veelzijdige cake.

    Afhaalmomenten

    Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

    Maaltijdverzoek indienen

    Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

    Prijs per portie: Prijs per portie  3,30

    Verzoek indienen

    Deel dit gerecht

    Afhaallocatie

    Google Map

    Rooseveltlaan, Amsterdam

    De kok

    me chef20160708 201616 detail

    Jacqwess

    Hallo, mijn naam is Jacqueline en - hoe raad je het? - koken is mijn grote hobby. Ik leef alleen met...

    Statistieken
    • 508Maaltijden gedeeld
    • 16Volgers
    • 252Bedankjes ontvangen

    Meer gerechten van deze kok ›

    Like Thuisafgehaald

    11529Koks

    34249Afhalers

    91513Gerechten

    200610Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde