Lamstajine met pruimedanten en amandelen

2# Maaltijd
  • 19 / 19 Duim omhoog
  • 12 Hartje
toUpload

Zóveel geuren en smaken komen samen In deze stoofschotel naar een recept van de onvergelijkelijke Claudia Roden, de koningin van de Joodse, Mediterrane en Midden-Oosterse keuken! Als basis gebruik ik Texels lam, dat ik stoof met de nodige specerijen en kruiden, zoals koriander, kaneel, kurkuma e en komijn, de 4 k's van de Noord-Afrikaanse keuken Plus peper en piment, en natuurlijk pruimedanten. Dit alles met een traditioneel bereide couscous plus een rijke groentensaus, en geroosterde amandelen en sesam daaroverheen. De verhalen krijg je er (desgewenst) gratis bij...

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Maaltijdverzoek indienen

Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

Prijs per portie: Prijs per portie  7,60

Verzoek indienen

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Rooseveltlaan, Amsterdam

De kok

me chef20160708 201616 detail

Jacqwess

Hallo, mijn naam is Jacqueline en - hoe raad je het? - koken is mijn grote hobby. Ik leef alleen met...

Statistieken
  • 508Maaltijden gedeeld
  • 16Volgers
  • 252Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11521Koks

34234Afhalers

91493Gerechten

200593Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde